Patinoar Cluj-Napoca angajază personal pe perioada 15 noiembrie-15 februarie

Fiesta Sport Srl

05-11-2016 | EXPIRA LA 05-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam personal in vederea bunei organizări a activității de agrment la PATINOAR. Anajații pot să lucreze normă întreaga sau jumate de norma. Programul este flexibil . In general activitatea este mai mult în weekend-uri și seara după ora 17. Angajații vor avea activitati de genul: încheieri patine, garderoba, control acces, ajutor bar, instructor patinaj, operator masina de curatat gheata (ajutor) si alte activități specifice bunului mers al activității de PATINAJ.
Angajații pot fi studenți, elevi peste 16 ani ( in perioada vacantelor si in weekend-uri ), angajați cu al doilea job, simpli angajati pe perioadă determinata, sau pensionari.
Perioada de angajare 15 noiembrie - 15 februarie.
Salarul din a doua luna minimum 1200 lei. Prima luna, luna de proba 1000 lei in mâna. Pentru norma intreaga. Sau negociabil de la caz la caz. Fractie proporțională pentru jumate de norma.
Va rugam sa aduceți cv la ptinoarul din incinta hipermarketului Cora , sau sa va prezentați personal la patinoarul din incinta hypermarket Cora de luni până vineri de la ora 9 la 11 (in prealabil ar fi bine sa va programați la telefon) 0720530104 sau email gparv17@gmail.com


CERINTE

Nu necesita experiență.


DESCRIEREA FIRMEI

Patinoarul artificial este situat in cadrul hypermarketului Cora Cluj-Napoca. Patinoarul are o suprafață totală de 2600 mp, formată din doua suprafete de gheata de 1800mp (patinoar olimpic ) si de 800 mp (patinoar folosit in general pt lectii de patinaj).Pentru formarea si menținerea gheții dispunem de utilaje frgorifice industriale. Aici se pot face lectii de patinaj petru incepatori și antrnamente pt painaj artistic si patinaj viteza.
Firma noastră se ocupa de administrarea patinoarului:
Amenajarea suprafeței de gheata
Întreținerea gheții cu utilaje speciale Zamboni
Vânzare de bilete, Gaderoba, Închirieri patine, acces patinoar.
Activitate de bar, vânzare de ceai, ciocolată calda, vin fiert, etc. in zona de nefumatori.
Menținerea ordinii si curățeniei in zona patinoarului