Participare la Cursuri de Formare acreditate ANC

Procariera

09-03-2015 | EXPIRA LA 08-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutarea se realizeaza pentru proiectul: ”Dezvoltarea carierei prin consilierea si formarea profesionala a fortei de munca cu studii superioare”. Proiectul POSDRU ofera persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca posibilitatea de a participa la cursuri de formare acreditate ANC (Inspector Resurse Umane, Formator, Manager Proiect, Competente antreprenoriale, Expert accesare Fonduri Europene, etc), consiliere in cariera, workshop-uri si alte activitati de dezvoltare a carierei. Proiectul este activ pana in luna septembrie 2015.

Pentru detalii ne puteti gasi pe adresa www.granturi.ubbcluj.ro/procariera.


CERINTE

Pentru a putea participa gratuit la activitatile din cadrul proiectului trebuie sa indepliniti (cumulativ) urmatoarele conditii:
- Studii superioare absolvite,
- Sa nu fiti angat/a de cel putin 12 luni (pentru persoane de peste 25 de ani) și de minim 6 luni (pentru persoane sub 25 de ani),
- Sa nu fii angajat in acest moment (cu contract de munca / conventie civila de prestari servicii),
- Sa nu urmezi in prezent nicio forma de invatamant (nivel licenta, masterat, doctorat),
- Sa ai adresa de domiciliu sau viza de flotant intr-unul dintre judetele: Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Salaj, Bihor sau Satu-Mare,
- Sa fii cetatean roman.


DESCRIEREA FIRMEI

Proiectul „Dezvoltarea carierei prin consilierea și formarea profesională a forței de muncă cu studii superioare”, contract POSDRU /132/5.1/G/135285 cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.