Organizator de evenimente

Professional HR Agency

27-05-2018 | EXPIRA LA 27-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam Organizator de Evenimente care iubeste sa vada clientii fericiti! :)

Daca in evenimentele ce le-ai organizat pana acum, ti-ai dat seama ca esti o persoana sociabila, entuziasta, expresiva, chiar amuzanta, cu multa spontaneitate si imaginatie, atunci această pozitie e pentru tine. Conteaza sa fii independenta in decizii, organizata si atenta la detalii, iar pentru ca vei interactiona in special cu antreprenori, cunostintele despre afaceri sunt esentiale.

Ce responsabilitati vei avea?
Jumatate din timpul tau, cam 2 saptamani pe luna, vei participa la evenimentele pe care le organizam in toata tara si vei asigura partea logistica a evenimentului: vei pregati sala, vei primi invitatii, vei face vanzare de produse in pauza si vei asigura o buna desfasurare a evenimentului.
In cealalta jumatate de timp le vei oferi ajutor, cu multa rabdare si tact, acelor clienti care intra in programul nostru online de dezvoltare a afacerilor, Business Mastery. Ii vei ajuta sa identifice care sunt provocarile lor in business ca apoi sa ii indrumi spre alegerea celor mai potrivite solutii din program pentru afacerea lor. Vei interactiona cu fiecare client o perioada de 6 luni, timp in care vei avea ocazia sa ii cunosti afacerea mai in detaliu si sa creezi o relatie cu el.

Ce decizii vei lua? (si cu care va trebui sa te simti confortabil)
Cum sa iti faci munca. Nimeni nu o sa iti spuna cum sa fii responsabil de rezultatele tale, dar vei fi ghidat la inceput si vei primi (aproape) orice sprijin ceri pentru a-ti atinge obiectivele.
Cat bun simt si politete vrei sa folosesti pentru a transforma un client nemultumit (justificat sau nu) in cel mai mare ambasador al nostru.
Cum esti tu in mod natural si vrei sa ramai?
Ai incredere in tine si oamenii simt ca tu le poti rezolvi problema cu multa prietenie.
De ce ai vrea sa devii cea mai buna versiune a ta lucrand impreuna cu noi?
Pentru ca vei fi invidiata de prietenii tai fiindca tu zilnic esti invitata sa citesti ca sarcina de lucru.
Pentru ca vei fi linistita in ce priveste salariul tau fix, bonusurile si premiile ce le vei lua. Totul e transparent prin sistemul de performanta intern si care e in puterea ta.
Pentru ca suntem recunoscuti pentru atmosfera prietenoasa, de incredere si performanta simtita intre toti colegii.


CERINTE

Desi suntem firma romaneasca, limba engleza la nivel mediu (atat conversational, cat si scris) este necesara ca sa-ti faci bine treaba.

Cum ajungi la noi?
Te rog sa ne scrii intr-o scrisoare de intentie de maximum o pagina, care e lucrul (sau lucrurile) de care esti cel mai mandru pana acum in viata ta si de ce. Apoi, trimite-o impreuna cu CV-ul tau la partenerii nostri, pifrim@professional.com.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Professional, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, administrare de personal, executive search, evaluare de personal, assessmnet & development centers, audit organizational si training.
Pastram confidentialitatea si tratam cu profesionalism fiecare candidatura.

Site: www.professional.com.ro

Sediul central:
Bucuresti
B-dul. Alexandru Ioan Cuza, nr. 4, Sector 1


Filiale:
Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara.

Rep Moldova - Chisinau
MD-2068, Chisinau, str. Miron Costin nr. 7, biroul 404


Bulgaria - Sofia
Sofia 1000,B-dul Vitosha, nr.66, etaj 4