Inginer mecanic - Dep Asistenta Tehnica

TERAPIA RANBAXY

29-09-2016 | EXPIRA LA 29-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participa si asigură asistenţa tehnică la efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii a masinilor , a utilajelor, instalaţiilor şi echipamentelor din cadrul secţiilor Ambalare produse farmaceutice


CERINTE

- Studii superioare - Universitatea tehnică - Facultatea de Mecanică, Automatica, Robotica, Electrotehnica
- Limba engleza – nivel avansat
- cunoştinţe temeinice in domeniile mecanic, mecanica fina, actionari si automatizari, sisteme de comanda si control, linii automate de ambalare, electrotehnic
- cunoaşterea principiilor de funcţionare a PLCurilor si a liniilor automate
- AUTOCAD, SAP constituie avantaj important
- Utilizare pachet Office nivel avansat
- avantaj: să cunoască tehnologiile de fabricaţie ale produselor farmaceutice, instalaţiile, utilajele şi aparatura de măsură şi control folosite in industria produselor farmaceutic


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1921, Terapia reprezinta o garantie a calitatii prin traditie, un nume de marca care a inregistrat constant cresteri si profitabilitate.
In prezent detine o retea de distributie care constituie cea mai mare forta de vanzari din piata farmaceutica, un excelent departament de cercetare si dezvoltare, un modern centru de bioechivalenta, importante centre de productie conform regulilor de buna practica de fabricatie in Cluj-Napoca si Bucuresti. Insumand peste 1000 de angajati in total, Terapia reprezinta cea mai mare achizitie Ranbaxy de pana acum.
Ranbaxy Laboratories Limited este o companie multinationala farmaceutica integrata axata pe cercetare. Compania are sediul central in India si este clasata in topul primelor 10 companii producatoare de produse farmaceutice generice, fiind prezenta in 23 dintre cele 25 de state ale lumii, reprezentative ca piete in domeniul farmaceutic.
Ranbaxy are sedii in 49 de tari si 11 centre de produtie, indreptandu-se rapid catre o pozitie de top in lume, bazandu-i succesul pe o pozitionare solida in piete consacrate in domeniu sau dimpotriva aflate in prezent in dezvoltare.
In iunie 2006, Ranbaxy Laboratories Limited a preluat pachetul majoritar de actiuni al TERAPIA - astfel am devenit
Cea mai mare companie producatoare de produse farmaceutice generice din Romania
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala?
Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei TERAPIA RANBAXY, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

http://www.terapia-ranbaxy.ro