Inginer de vanzari, Cluj-Napoca

Job Connect

23-02-2017 | EXPIRA LA 25-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana, ce activeaza in domeniul electronic de peste 50 de ani. Este renumita la nivel international pentru calitatea produselor si serviciilor oferite.

In Romania, compania isi desfasoara activitatea de peste 10 ani. Echipa este formata din oameni veseli, pasionati de domeniul in care activeaza si stabili din punct de vedere profesional. Compania este reprezentata cu succes in toata tara printr-o echipa de ingineri de vanzari.

Pentru sediul din Cluj suntem in cautarea unui Inginer de vanzari care sa se ocupe de zona N-V a Romaniei.

Pentru a va putea desfasura activitatea cu succes este important sa indepliniti cateva caracteristici. Este esential sa fi absolvit una dintre specializarile Inginerie Electrica, Inginerie Electronica si Telecomunicatii, Inginerie Energetica, Inginerie Industriala sau Mecatronica si Robotica, sa fiti pasionat de domeniul vanzarilor si sa fi interactionat cu domeniile mentenanta, productie, tehnic, customer service & suport. De asemenea sunt necesare cunostinte de limba engleza si permis de conducere categoria B.


CERINTE

In calitate de Inginer de vanzari va veti organiza activitatea in ceea ce privste vizitele la clienti, veti intocmi rapoarte de vizita, veti actualiza in sistem informatiile despre clientii cu care ati interactionat. De asemenea veti face oferte si echivalari de produse si veti identifica aplicatii pentru produsele companiei.

Este important sa cunoasteti programele Excel, Powerpoint si CRM pentru a va organiza activitatile cat mai eficient.

Daca este de interes pentru dumneavoastra acest post, sunt bucuroasa sa dicutam mai multe detalii.

Va multumesc!

Adina Anghel


BENEFICII OFERITE

bonuri de masa,
comision din vanzari,


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.