gestionar/ lucrator depozit

salice comprod srl

16-05-2016 | EXPIRA LA 15-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca GESTIONAR in cadrul companiei:
- asigura fluxul de intrari – iesiri marfa conform regulilor interne si verifica orice iesire/intrare, predare marfa in raport cu documentele de referinta
- receptioneaza calitativ si cantitativ marfa
- pregateste de transport coletele destinate expedierii produselor catre clienti, conform comenzilor din sistem
- efectueaza AWB-urile si tine legatura cu firmele de curierat
- estimeaza cantitatile necesare in vederea efectuarii comenzilor la furnizori
- intocmeste alaturi de colegi inventarul faptic periodic, in conformitate cu normele interne
- asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita


CERINTE

Candidatul/a la postul de GESTIONAR in cadrul companiei va fi o persoana energica, cu atentie la detalii, cu experienta in gestionarea unui depozit, riguroasa in completarea formularelor necesare desfasurarii activitatii si capabila sa evalueze necesarul de produse al departamentelor de resort.
Va fi absolvent/a de cel putin studii medii, fara cazier.
Va avea abilitati de comunicare si relationare, va fi bun organizator, ordonat, capabil sa lucreze sub presiune.
Cunostinte minime de utilizare a calculatorului ( societateas are un software specializat in tinerea evidentei stocurilor)
Personalitate dinamica.


BENEFICII OFERITE

Lucrul intr-o echipa tanara, intr-o companie in continua dezvolatre si expansiune, cu un sistem de beneficii colaterale si un salariu motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Inca de la inceputul activitatii, firma Salice s-a preocupat sa furnizeze clientilor sai o gama larga de produse de calitate, tinand cont tot timpul de noile tendinte si necesitati existente pe piata. Aceasta preocupare a dus la o dezvoltare constanta si echilibrata a firmei de-a lungul timpului. Prin calitatea produselor si serviciilor, un raport pret/calitate bun, firma Salice a reusit sa castige o importanta pozitie pe piata Clujului.

In prezent, avem doua show-room-uri, unul specializat in accesorii de mobilier, celalalt specializat in mese si scaune, unde gasiti produse ce inglobeaza stil, eleganta, o perfecta armonie a formelor, un echilibru intre functionalitate si estetica.

De asemenea, dispunem de un depozit, unde se comercializeaza PAL, si se furnizeaza diferite servicii clientilor, cum sunt debitare si cantuire.

Ne preocupam in continuu de marirea gamei de produse si a calitatii acestora, astfel incat sa putem furniza solutiile optime si cele mai profesionale care exista pe piata in momentul actual.

Clientii nostri sunt marea majoritate producatori de mobila, dar si foarte multe persoane fizice, in special pentru sectorul de mese si scaune.