Frigotehnist - showroom Cluj, Constanta, Craiova

eMAG.ro

24-10-2012 | EXPIRA LA 23-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA COMPANIEI:

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG in pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzandu-se permanent. Compania este prezenta in randul clientilor prin intermediul magazinului online www.emag.ro, precum si prin intermediul celor opt showroom-uri deschise in Bucuresti, Brasov, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

In cei 10 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 500 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie.

RESPONSABILITATI:
- Efectuarea de servicii de mentenanta si remediere a defectiunilor pentru aparate de refrigerare si masini de spalat la sediul/domiciliul clientului;
- Gestionarea pieselor de schimb;
- Gestionarea adecvata a echipamentelor aflate in intretinere.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

- Experienta relevanta (minim 3 ani) in domeniul service-ului si mentenantei pentru aparatura de refrigerare, precum si reparatii masini de spalat;
- Capacitate foarte buna de comunicare si relationare cu clientii;
- Capacitatea de a lucra in echipa;
- Cunostinte de operare PC;
- Posesor carnet de conducere cat. B;
- Studii superioare in domeniul electrotehnic (constituie avantaj);
- Atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor;
- Viteza de reactie;
- Capacitate de a relationa cu usurinta si rezistenta la stres.


BENEFICII OFERITE

OFERTA
- Salariu atractiv;
- Mediu de lucru dinamic, intr-o echipa tanara.


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei sii orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si sapte showroom-uri deschise în Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

In cei 9 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 300 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie.