Consilier Imobiliar - Comision 100%

Market International Business Corporation SRL

24-12-2015 | EXPIRA LA 26-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gold Park va pune la dispozitie un concept nou adresat atât consilierilor imobiliari cu experiență cât și celor care își doresc o cariera de viitor în acest domeniu.

AVANTAJE:

- Comision 100%

- Birou (fara cheltuieli cu intretinerea si chiria)

- 2 Baze de date cu TOATE proprietățile din jud. Cluj (inclusiv Cluj-Napoca ) + restul Romaniei.

- Soft Imobiliar pt administrarea/gestionarea ofertelor și cererilor

- Colaborare Credite (comision pentru fiecare credit )

- Website (in dezvoltare) pt promovarea și prezentarea ofertelor (design temporar) - in curand miniWebsite Propriu (pentru fiecare agent in parte).

- Suport Mobil -accesarea bazelor de date și administrarea/gestionarea/Promovarea ofertelor de oriunde cu telefonul mobil (direct din locuinta proprietarului )
- Email Personal

- TRAINING + Asistenta (pana la finalizarea tranzactiilor)

- Modele pt toate tipurile de Contracte și Convenții
- Suport Juridic, Cont Bancar (pt tranzactiile cu persoane juridice)

Informatii si CV: office@goldpark.ro


CERINTE

- experienta un domeniu reprezinta un avantaj
- tinuta business/office
- punctualitate la intalnirile cu clientii
- seriozitate si promptitudine


DESCRIEREA FIRMEI

Gold Park Imobiliare a aparut pe piata in urma cu putin timp din dorinta de a imbunatati serviciile adresate clientilor, in acest domeniu.

Pentru a oferi servicii de o calitate inalta clientilor astfel incat acestia sa fie atat de multumiti incat, uneori, sa se simta datori sa ne faca o recomandare si sa le faca placere sa ne resune de fiecare data cand doresc sa tranzactioneze imobile ne-am dat seama ca toata atentia trebuie concentrata intr-un singur loc: consilierul imobiliar.

Consilierul Imobiliar este cel care intra in contact cu dumneavoastra si ne reprezinta compania, asa ca avem grija ca acestia sa fie mereu pregatiti pentru a va oferi servicii de calitate, amabilitate, profesionalism, respect, siguranta, incredere.

La baza fiecarei tranzactii reusite sta un agent care va pune la dispozitie toate cunostintele si experienta sa, astfel va recomandam cu incredere oricare dintre consilierii nostri.

"Tranzactii sigure si usoare."