FLASH DEVELOPER - FREELANCER

AROBS Transilvania Software

28-01-2009 | EXPIRA LA 11-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Advantages:
- opportunity to work in a successful company, with a young and competitive team;
- possibility to learn and develop new professional abilities;
- salary and bonuses according to performances;
- training and certications.


CERINTE

The key requirements are:
- Adobe Dreamweaver;
- Adobe Flash;
- ActionScript 3.0;
- fluent English.

Advantage: Adobe Flex si Abobe Photoshop.


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS Transilvania Software ocupa locul 1 in Romania si locul 5 in Europa Centrala conform Topului Deloitte Technology Fast 50 din 2008, intre firmele cu cea mai mare rata de crestere a cifrei de afaceri in ultimii 5 ani din domeniul IT&C.

Compania activeaza in domeniul dezvoltarii de solutii software atat pentru piata interna cat si pentru cea externa in domenii de top: sisteme GPS, smartphone, solutii de monitorizare flota auto-TrackGPS, sisteme de automatizarea a fortei de vanzari- Optimall.

In Romania solutiile Arobs sunt utilizate de peste 400 de clienti (4000 de masini fiind monitorizate prin sistemul TrackGPS iar peste 2500 de agenti de vanzari folosesc Optimall-solutia de automatizarea a vinzarilor).

Arobs a fost infiintata in 1998 iar in prezent numarul angajatilor este de peste 150 de persoane.
Impreuna formam o echip¿ competitiv¿, puternic înclinat¿ spre inova¿ie, alc¿tuit¿ din tineri speciali¿ti in domeniul vinzari, suport, marketing, HR sau analisti programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++, PHP si pe proiecte din domeniul aplicatiilor pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking sau insurance, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, etc.
AROBS este business partner IBM si PALM, partener certificat Microsoft si membru ANIS si ARIES si are un rol activ in aceste asociatii.
Ce ofera AROBS angajatilor? Un mediu de lucru placut, o atmosfera prietenoasa, proiecte inovatoare si stabile si posibilitatea dezvoltarii permanente din punct de vedere profesional, beneficii extrasalariale.

Toate pozitiile vacante in cadrul AROBS pot fi vizualizate accesand www.arobs.ro; www.arobs.com!\"