Customer Support Agents - la Cluj-Napoca - Limba Italiana

SC FSP GLOBAL SRL

02-07-2013 | EXPIRA LA 04-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam la Cluj-Napoca Customer Support Agents pentru suport telefonic si prin email. Oferim pozitii full-time (8 ore/zi) sau part-time (6 sau 4 ore/zi). Cautam persoane doritoare sa se dezvolte in plan profesional si de a acumula experienta, cu sau fara experienta de munca, care cunosc limba italiana.

Pentru a aplica trimiteti CV la adresa jobs@fspglobal.com, specificand in titlu "Customer Support".

FSP Global Srl
www.fspglobal.com
0364885677

Societatea FSP Global Srl. face parte dintr-un grup international, care gestioneaza la nivel global o gama variata de servicii in outsourcing pentru o importanta clientela internationala.

Birourile noastre se afla in plin centru al orasului Cluj-Napoca, intr-o zona foarte usor accesibila cu toate mijloacele de transport in comun.

Birourile se gasesc in Piata Stefan cel Mare (intre Teatrul National si Piata Cipariu). Dispunem de pacare privata pentru autovehicule.

Daca ati aplicat la anunturi precedente si nu au fost inca contactati, sau ati participat deja la interviuri cu echipa noastra de recrutare de peste doua luni, va rugam sa reaplicati trimitandu-ne CV-ul dvs. urmand indicatiile de mai sus.


CERINTE

Cunoasterea limbii Italiene
Cunostinte minime de operare PC si aparatura de birou


BENEFICII OFERITE

Program de lucru: full-time (8 ore/zi) sau part-time (6 sau 4 ore/zi)
Training si formare profesionala continua cu trainer experti
Posibilitatea de a evolua in cadrul firmei
Ambient de lucru placut
Birouri situate central, usor accesibile cu toate mijloacele de transport


DESCRIEREA FIRMEI

FSP Global este o companie specializata in activitati de outbound si inbound. Abordarea dinamica, personalizata si dedicata situeaza compania intre primele puncte de referinta din sectorul de outsourcing din Europa de Vest.