Coordonator Clienti

Seminee Cluj

18-05-2016 | EXPIRA LA 20-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
Raspunzi la telefon / Email
Vizitezi santierele clientilor potentiali unde vor sa construiasca semineul
Intocmesti oferte pentru clienti
Gestionezi comunicarea si relatia cu clientii pe parcursul proiectelor
Planifici orarul lucrarilor
Cauti furnizori si discuti parteneriate
Coordonezi intocmirea materialelor promotionale (la nivel de continut, pentru design si executie avem un furnizor)
Identifici oportunitati de dezvoltare pentru firma


CERINTE

Suntem o echipa de excelenta si cautam un coleg care sa ne reprezinte in fata clientilor. Noi ajutam oamenii care isi construiesc o casa, sa isi realizeze ambianta la care viseaza si de care se vor bucura inca multe generatii. Lucram cu multa dedicare si ne straduim sa facem lucruri deosebite care chiar schimba viata unor oameni.

Te vom invata tot ce trebuie sa stii despre domeniul nostru, adica realizarea de seminee. Rolul tau nu este de agent de vanzari, ci de ascultare si consiliere a clientilor. De asemenea, vei coordona logistica de baza a proiectelor, astfel incat specialistii din echipa sa se poata concentra pe executie.

Nu facem un volum mare de proiecte, preferam sa facem lucruri de calitate. Ritmul de lucru este dinamic, dar nu stresant.

Pretuim mult partea umana din oameni. Ne place sa mentinem o atmosfera de lucru bazata pe profesionalism si bun simt si ne dorim sa observam aceste calitati si la tine.

Descrierea jobului:
Ne dorim pe cineva cu abilitati sociale si cu o minte agera. Trebuie sa te poti comporta credibil de fata cu clientii si sa gandesti independent pentru a gasi solutii atunci cand este necesar. Te vom invata noi tot ce tine de domeniul nostru, dar tu va trebui sa ai o atitudine deschisa si o centrare pe a face lucruri de calitate.



Trimite CV-ul tau la adresa hr@seminee.casa

Descrierea companiei

Suntem o companie in plina dezvoltare cu mult avant in piata, pentru ca facem lucrurile bine pe toate planurile, iar oamenii apreciaza asta. Facem parte dintr-un grup de firme, dar suntem o echipa micuta si placuta. Mai multe despre noi pe www.seminee.casa


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:
Salariu plus bonusuri bazate pe performanta
Mediu de lucru placut cu activitati diverse
Echipa de specialisti de la care ai ce invata
Perspective serioase pe termen lung
Un ritm de lucru care nu e stresant, dar te tine treaz
O cultura in care poti sa fii mandru de ceea ce faci


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie in plina dezvoltare cu mult avant in piata, pentru ca facem lucrurile bine pe toate planurile, iar oamenii apreciaza asta. Facem parte dintr-un grup de firme, dar suntem o echipa micuta si placuta. Mai mult despre noi pe www.seminee.casa