Consilier vânzări

Commodo - Resurse Umane

06-09-2016 | EXPIRA LA 06-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de intermediere financiară din Cluj își caută colaboratori. În principal, colaboratorii vor avea atribuția de a identifica persoane care doresc să obțină un contract de creditare mai avantajos decât cel deja încheiat cu o bancă sau cu o altă instituție financiară. Acestor persoane/clienți, colaboratorii le vor înlesni încheierea de credite de refinanțare fără costuri adiționale din partea clientului.


CERINTE

Cerințele postului:
-abilități dovedite de vânzare
-abilități dovedite de relaționare și formare a unor legături profesionale, de afaceri sau similare acestora
-experiență în domeniul financiar sau într-un domeniu similar
-(preferabil, dar nu obligatoriu) abilități dovedite de organizare a programului propriu și de îndeplinire simultană - în cadrul programului zilnic, săptămânal sau lunar - a mai multor activități

Candidații cărora li se adresează anunțul de față pot fi:
-persoane care caută un (al doilea) loc de muncă fără program de lucru
-studenți
-persoane din alte categorii

În cazul în care vă consideraţi potrivit(ă) postului de față, vă încurajăm să vă trimiteţi CV-ul la adresa de email a firmei de recrutare: office@commodo.ro. Termenul limită nominal de considerare a candidaturilor este 8 noiembrie 2016, dar noi vă încurajăm să trimiteţi CV-ul cât mai repede pentru că CV-urile vor fi evaluate la scurt timp după ce au fost primite și citite. În plus, dacă doriţi să fiţi contactat(ă) în cazul în care candidatura dumneavoastra nu va avea ca efect angajarea, vă rugăm să menţionaţi acest lucru în email-ul trimis; apoi, dacă este cazul unui refuz, vom reveni cu un refuz motivat.


BENEFICII OFERITE

Beneficiile financiare vor fi exclusiv în funcție de numărul și valoarea contractelelor intermediate.


DESCRIEREA FIRMEI

Commodo se bucură de o experienta de peste 15 ani pe piata consultantei din Transilvania.