Consilier Imobiliar

RBC Imobiliare

08-06-2017 | EXPIRA LA 10-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca şi responsabilităţi, vei avea ocazia să te ocupi de cercetarea pieţei, contactarea clienţilor, programarea vizionărilor, încheierea contractelor, menţinerea legăturii cu clienţii agenţiei.


CERINTE

Nu trebuie să ai o pregătire prealabilă (dar reprezintă un avantaj), dar cerem de la tine entuziasm, dorință de a învăța, proactivitate şi perseverenţă. Viitorii tăi colegi de la RBC Imobiliare își vor dedica timpul pentru instruirea ta și inițierea în poate unul din cele mai vibrante domenii de muncă din Cluj-Napoca.


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim în schimb? Îți oferim un mediu plăcut de muncă într-un sediu modern situat în cartierul Mărăști, un mediu liniștit de muncă, unde vom face tot posibilul să zâmbești în fiecare zi. Ai posibilitatea de a-ți crea propriul program de muncă, iar dacă ești student te așteptăm cu drag să îți faci la noi internship-ul sau practica. Pe lângă toate acestea primești, bineînțeles, salariu fix cu carte de muncă full-time, comisioane, bonusuri și cadouri pentru cei mai buni angajați ai lunii. Bănuim că nu mai este nevoie să îți spunem că beneficiezi de mașină de firmă pentru deplasări, calculator, iar suportul tehnic este de 100% în cazul în care ai o idee cât de mică, dar genială.


DESCRIEREA FIRMEI

RBC Imobiliare oferă consultanță de specialitate în tranzacționarea proprietăților imobiliare. RBC Imobiliare oferă servicii complete după cum urmează: consultanță imobiliară în vederea vânzării, închirierii sau cumpărării oricărui tip de imobil. RBC Imobiliare oferă și servicii conexe precum Managementul Proprietăților imobiliare aflate la închiriere sau vânzare, Regim Hotelier sau alte servicii de care ai nevoie într-o tranzacție imobiliară precum consultanță notarială și juridică gratuită.