Consilier clienti departament constructii

Evolution HCC

18-08-2017 | EXPIRA LA 17-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fa parte din echipa profesionistilor in constructii si reprezinta-i cu succes!
Suntem in cautarea unui Consiler clienti pentru departamentul de constructii in cadrul unei companii client, lider pe piata materialelor de constructii.

Responsabilitati:

Relationarea cu clientii in scopul vanzarii produselor, atat fizic cat si telefonic. Preluarea de comenzi, cunoasterea produselor, prezentarea si ofertarea lor. Efectuarea comenzilor pentru produse necesare in stoc.

De asemenea, ca reprezentant, te vei ocupa de organizarea logistica a transporturilor si organizarea comenzilor catre clienti.

Aplica si te vom contacta in cel mai scurt timp!


CERINTE

Ai experienta in domeniul materialelor de constructii si cunosti piata locala? Stii tehnici de vanzare si negociere si te descurci sa le folosesti cu succes? Detii abilitati bune de comunicare? Esti indreptat spre a lucra cu oamenii? Lucrezi cu spirit organizatoric si practic? Cunosti modalitati de operare PC?


BENEFICII OFERITE

-salariu fix


DESCRIEREA FIRMEI

Evolution HCC este soluţia ideală pentru orice probleme legate de personal. Vă punem la dispoziție cele mai inovative servicii în organizarea de training-uri și teambulding-uri. De asemenea oferim servicii de recrutare și selecție de personal, coaching, evaluare personal, consultanță în toate orașele din țară, prin birourile regionale din Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Iasi dar funcționam și ca un Department HR extern pentru clienții nostri din toate domeniile.