Component Design Engineer

Adept Human Resources

06-05-2016 | EXPIRA LA 05-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

On behalf of our client, key wiring harnesses producer in Romania, we are looking for a Component Design Engineer, to join the team in Cluj-Napoca or Sibiu.

Responsibilities:
New projects for Injection Molding System (IMS) and Functional Modular System (FMS) business units in the expansion planning
Development of components, plastic and other technologies
Coordination and design
Product Change Management
Drawing, prototype and testing
Preparation of specific technical documentation
Collaboration with the customers, partners and suppliers


CERINTE

Superior technical studies ( Field of mechanical engineering or technicians with relevant work experience in plastic engineering)
Experience: minimum 2 years relevant experience in Automotive Design – plastic injection.
CATIA V5
MS Office
Languages: English


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro