Colaboratori tehnicieni utilaje de bucatarii profesionale/spalatorii/curatatatorii de textile

SC LINE GROUP SRL

16-09-2015 | EXPIRA LA 18-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

In mod ideal acesta ar trebui sa fie situat in orasele Brasov, Cluj Napoca si Iasi, si ar urma să lucreze in calitate de colaborator extern, urmand sa ofere servicii de servisare pentru tilaje alimentare profesionale de bucatarii/spalatorii/frigorifice (cuptoare de gatit, friteuze, grill, masini de gatit, dulapuri, lazi, frigidere frigorifice).


CERINTE

- Autorizatii electrice/GAZE/ atestate frigorifice (constituie un avantaj);
- Cunostinte operare PC - Ms Office;
- Experienta in teren minim 3 ani;
- Permis auto categoria B si autoturism proprietate personala;
- Disponibilitate pentu deplasari;
- Studii de specialitate;


DESCRIEREA FIRMEI

Line Group ofera solutii complete de bucatarii profesionale, spalatorii si curatatatorii de textile.

Este importator exclusiv de echipamente profesionale, detergenti speciali de curatare si intretinere pentru sectoarele: HoReCa, retail si industrie alimentara, al unor producatori recunoscuti pe plan mondial.

Prin durabilitatea indelungata chiar si intr-o exploatare in conditii extreme, echipamentele oferite sunt o foarte buna investitie prin costul total foarte redus. Garantia acestei durabilitati se datoreza materialelor de cea mai buna calitate, robustetei constructiei, si experientei indelungate a producatorilor.

Cu o experienta de peste 10 ani in segmentul business to business, obiectivele principale ale firmei noastre sunt dezvoltarea de proiecte si solutii complete la comanda pentru piata de profil. Valoarea capitalizata a marcilor pe care le promovam, este determinata de pachetul de servicii aditionale incluse in pret.

Prevanzare:
*Servicii de consultanta
*Suport informational pe casete video, CD
*Mostre gratuite
*Concepte

Vanzare:
*Plan de instalare
*Livrare

Instalare
*Instruire personal
*Retete si programe

Postvanzare:
*Gama completa de consumabile specifice
*Service garantie

De asemenea oferim postgarantie, contracte de service si mentenanta, contracte de livrare consumabile, training personal. Echipamentele oferite sunt certificate ISO 9001 si corespund tuturor normelor HACCP si standardelor CE.