Chimist / Farmacist -Specialist documentatie - dep Asigurarea calitatii

TERAPIA RANBAXY

21-10-2014 | EXPIRA LA 20-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

 Este responsabil pentru implementarea şi respectarea Ghidului privind Buna Practică de Fabricaţie pentru medicamente de uz uman privind activitatea de depozitare si a Ghidului privind Buna Practica de Distribuţie a medicamentelor
 Urmăreşte aplicarea şi respectarea politicii privind calitatea în cadrul firmei
 Urmăreşte implementarea sistemului de asigurare a calităţii la departamentele: Operaţiuni (Depozite de materii prime şi materiale de ambalare), Aprovizionare şi Logistică (Depozit Produse Finite, Carantine Depozit Produse Finite)
 Urmăreşte aplicarea şi respectarea Ghidului privind Bună Practică de Fabricaţie (BPF/GMP) si a Regulilor de Bună Practică de Distribuţie angro a medicamentelor (BPD/GDP)
 Elaborează şi redactează procedurile proprii domeniului său de activitate
 Coordonează, controlează şi autorizează documentaţia specifică domeniului său de activitate: proceduri, protocoale şi rapoarte de calificare/validare, etc.
 Participă la programele de aprobare, calificare a furnizorilor
 Participă la realizarea de audituri interne, întocmeşte rapoarte de audit şi urmăreşte aplicarea măsurilor corective
 Are responsabilitatea întocmirii documentaţiei specifice controlului schimbării
 Participă la elaborarea documentaţiei pentru obţinerea sau prelungirea autorizaţiilor de fabricaţie/import şi a certificatelor BPF/GMP şi BPL/GLP


CERINTE

 Studii superioare – Facultatea de Medicina si Farmacie sau Chimie
 Cunoştinţe de limba engleză (nivel avansat)
 Cunoştinţe solide Microsoft Office
 Experienţa/specializarea în industria farmaceutică constituie avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1921, Terapia reprezinta o garantie a calitatii prin traditie, un nume de marca care a inregistrat constant cresteri si profitabilitate.
In prezent detine o retea de distributie care constituie cea mai mare forta de vanzari din piata farmaceutica, un excelent departament de cercetare si dezvoltare, un modern centru de bioechivalenta, importante centre de productie conform regulilor de buna practica de fabricatie in Cluj-Napoca si Bucuresti. Insumand peste 1000 de angajati in total, Terapia reprezinta cea mai mare achizitie Ranbaxy de pana acum.
Ranbaxy Laboratories Limited este o companie multinationala farmaceutica integrata axata pe cercetare. Compania are sediul central in India si este clasata in topul primelor 10 companii producatoare de produse farmaceutice generice, fiind prezenta in 23 dintre cele 25 de state ale lumii, reprezentative ca piete in domeniul farmaceutic.
Ranbaxy are sedii in 49 de tari si 11 centre de produtie, indreptandu-se rapid catre o pozitie de top in lume, bazandu-i succesul pe o pozitionare solida in piete consacrate in domeniu sau dimpotriva aflate in prezent in dezvoltare.
In iunie 2006, Ranbaxy Laboratories Limited a preluat pachetul majoritar de actiuni al TERAPIA - astfel am devenit
Cea mai mare companie producatoare de produse farmaceutice generice din Romania
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala?
Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei TERAPIA RANBAXY, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

http://www.terapia-ranbaxy.ro