Cautam Operator Call Center

IMS International

13-05-2015 | EXPIRA LA 12-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma noastra, cu activitate la nivel national, deschide un birou Call Center la Cluj Napoca, unde asteptam aplicatiile persoanelor intre 20- 40 ani, pentru postul de organizatori de activitati telefonice, 8 ore/ zi Full Time si 4 ore /zi Part Time. CV-ul cu fotografie, va rugam sa-l trimiteti pe adresa de e-mail: office@ims-international.ro, pana la data de 19. aprilie 2015.
Nu este nevoie sa dispuneti de experienta in domeniu.

- Persoanele selectate vor fi anuntate telefonic despre data exacta a interviului.


CERINTE

- diploma de bacalaureat
- bune abilitati de comunicare
- creativitate
- integrare in munca in echipa
- flexibilitate
- competențe informatice minime


BENEFICII OFERITE

- salariu remarcabil la nivel de oras
- carte de munca imediat
- mediu de lucru placut
- pregatire/instruire gratuita


DESCRIEREA FIRMEI

Echipa noastră abordează problema menținerii și prevenirii sănătății concentrându-se asupra întregului om. Terapia individuală a simptomelor de boli nu aduce rezultatele dorite.

În scopul recâștigării stării de sănătate pe termen lung, trebuie să activăm capacitatea de autoapărare și regenerare a organismului. Datorită recunoașterii acestui fapt, medicina tradițională este tot mai deschisă astăzi la abordare holistică.

Cu ajutorul terapiilor naturale și metodelor suplimentare avem posibilitatea să susținem organismul în procesul de recâștigare a stării de sănătate și echilibrului natural, fără efecte secundare. Misiunea noastră este să oferim metode alternative, care ne ajută în realizarea scopului sus menționat.