AREA SALES MANAGER-www.danson.ro - MEDICALE

DANSON SRL

22-05-2015 | EXPIRA LA 21-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma DANSON www.danson.ro isi extinde activitatea si selecteaza persoane deosebite pentru promovare ,ofertare,contractare,vanzari aparate medicale electronice simple+complexe in toate zonele tarii ,cu preponderenta in orasele cu UNIVERSITATI MEDICALE. Sunt preferate persoanele cu Studii tehnice de electronica, automatica sau calculatoare,fizica medicala,BIOINGINERIE,marketing,management ,dar cu experienta in vanzari produse tehnice medicale.


CERINTE

Persoanele care candideaza trebuie sa dovedeasca ca au cunostinte tehnice suficiente despre aparatura medicala de diagnostic si tratament pentru cabinete,clinici,spitale,universitati; buni psihologi ,buni oratori ,buni negociatori,orientati spre vanzare , cunoscatori ai sectorului medical,dornici de afirmare si castig.


BENEFICII OFERITE

Se ofera un salariu fix corespunzator unui target negociat ,care va putea creste odata cu targetul ,plus comision ,mobil si altele.Se prefera prsoanele cu autoturism disponibile sa-l utilizeze la deplasari in zona, cu posibilitati proprii de cazare ocazionala in BUCURESTI.


DESCRIEREA FIRMEI

Reputatia firmei DANSON este bine cunoscuta in Romania, prin diversitatea mare de aparate medicale, fiabile si la un pret redus, dar mai ales prin introducerea primului ECOGRAF TRIDIMENSIONAL, in anul 1998, ce a revolutionat imagistica medicala.
Firma DANSON a fost fondata in anul 1993 si este specializata pe IMPORTUL, DISTRIBUIREA si
SERVICE-ul pentru Aparate Medicale, asigurand de asemenea, materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.
Ne place sa auzim ca suntem lideri de opinie.
Firma DANSON ocupa un loc din ce in ce mai important in ierarhia furnizorilor de aparatura medicala. DANSON, poate utila practic orice cabinet sau spital indiferent de specialitate.