Angajam slefuitor

PROFINOX SRL

01-08-2019 | EXPIRA LA 01-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executa operatiuni de slefuire


CERINTE

- Seriozitate şi profesionalism
- Cu sau fara experienta
- Disponibilitate la învăţare şi perfecţionare în muncă


BENEFICII OFERITE

- Un mediu de lucru profesionist
- Muncă într-un colectiv dinamic şi prietenos
- Un program de lucru avantajos, într-un schimb
- Salariu conform performanţelor
- Tichete de masă
- Calificare la locul de muncă
- Decontare transport
- Asigurare medicală privată


DESCRIEREA FIRMEI

Firma noastra, denumita sugestiv PROFINOX S.R.L., a fost infiintata la inceputul anului 2005 cu scopul de a furniza pietei specialitate produse si servicii cu un grad ridicat de calitate într-un mod cat mai profesionist. Avand in vedere cerintele speciale si specifice ale domeniului alimentar si farmaceutic, care de obicei se concretizeaza in produse finite de tip unicat, am construit si structurat firma pentru a putea furniza solutii personalizate la aceste cerinte.

De asemenea, personalul firmei a fost selectat tot din acest punct de vedere. Astfel, dispunem de o echipa de ingineri care va stau la dispozitie si va asista in gasirea solutiilor personalizate pe nevoile exprimate in domeniul specific de activitate. Aceste solutii apoi sunt transpuse in desene 3D, prin care D-voastra puteti vizualiza produsul finit inca din faza incipienta. Pe baza acestor desene, desigur modificate pe baza observatiilor D-voastra, procedam la executia si livrarea produsului finit croit 100% pe necesitatea exprimata.

Pentru a asigura calitatea produselor executate, am introdus din iunie 2006 Sistemul de Management al Calitaţii ISO9001-2800, certificat de DEKRA Certification GmbH, preluand celebrul slogan “GO FOR QUALITY”, care completeaza sloganul firmei noastre.