Angajam Consultant Imobiliar

Best Residence Imobiliare SRL

01-05-2015 | EXPIRA LA 03-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti pasionat de domeniul vanzarilor, iti place sa interactionezi cu oamenii si esti capabil sa lucrezi dupa propriul program? Iti propunem sa intri intr-un mediu in care fiecare zi este o provocare! Daca esti o persoana ambitioasa, perseverenta, iti place sa inveti tot timpul lucruri noi si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, vrem sa te cunoastem!
Responsabilitati:
- Prospectarea pietei imobiliare
- Stabilirea intalnirilor pentru vizionarea proprietatilor
- Introducerea in baza de date a proprietatilor vizionate
- Promovarea online a proprietatilor
-Crearea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii
-Consultanta imobiliara
- Asistenta in cadrul negocierilor proprietatilor imobiliare


CERINTE

-experienta in vanzari constituie un avantaj
-capacitate organizatorica in activitatea proprie
-bune abilitati de comunicare si negociere
-dinamism, entuziasm, ambitie si consecventa
-masina personala


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Contract individual de munca
- Laptop, telefon mobil
-Comisioane de pana la 50 %
- Mediu de lucru placut intr-o echipa tanara si deschisa


DESCRIEREA FIRMEI

Aveti nevoie de cineva in care sa va puneti increderea si alaturi de care sa fiti convinsi ca veti face cea mai buna afacere? Echipa Residence Imobiliare va pune la dispozitie o gama completa de servicii, incepand cu: consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile ,evaluari imobiliare, certificate energetice, inclusiv recomandarea unei echipe de incredere specializata in finisaje interioare.
Obiectivul nostru principal este implicarea totala in vederea garantarii sigurantei si succesului afacerii dumneavoastra, astfel incat la finalul tranzactiei, sa fiti mai mult decat multumiti de serviciile noastre si alegerea facuta.
Oferim solutii inteligente in contexte schimbatoare, fiind in acord cu evolutia generala a pietei, dar si a complexitatii imobiliare. Suntem o echipa condusa de seriozitate si corectitudine si suntem mandri sa asistam clientii in cele mai importante investitii pentru familiile sau companiile lor.