Agent servicii - Catering

Robert Bosch SRL

01-07-2014 | EXPIRA LA 31-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania BOSCH este renumită la nivel mondial în domeniul tehnicii auto, al sculelor electrice, echipamentelor de încălzire şi echipamentelor de securitate.
Ca lider de piaţă, Divizia de Electronice Auto oferă sisteme electronice inovative, invertoare fotovoltaice, unităţi de control şi semiconductoare.

Fii parte a inovativei echipe CljP Bosch din Cluj!

Agent servicii Catering (m/f)

Responsabilitati:
Asigurarea actiunilor de planificare, control si monitorizare a activitatii de catering, implementand proceduri si actiuni corective ce au ca scop o buna functionalitate a cantinei fabricii Robert Bosch Cluj
Participa la elaborarea caietelor de sarcini pentru achizitia serviciilor de catering.
Monitorizeaza permanent gradul de respectare a obligatiilor contractuale (cunoaste conditiile contractuale specifice).
Implementeaza procedurile referitoare la activitatea de catering conform normelor generale de desfasurare a activitatii Bosch. Coreleaza procedurile existente cu normele legale-locale, europene si alte aspecte reglementate ale activitatii.
Este responsabil(~a) cu definirea, implementarea si controlul respectarii procedurilor si masurilor de siguranta si securitate in spatiile destinate cateringului.
Intervine activ in imbunatatirea proceselor, a fluxurilor diferitelor activitati specifice, ca si in cresterea continua a gradului calitativ al serviciilor de catering si cantina.
Efectueaza analize si rapoarte de activitate, ca si un sistem de urmarire a gradului de satisfactie a angajatilor
Asigura controlul privind siguranta functionala si de conformitate a facilitatilor, echipamentelor tehnice si instrumentelor aflate in administrarea cantinei.


CERINTE

Are experienta in activitati de relatii cu clientii si furnizorii, cu aplicabilitate in domeniul servicilor de cantina sau catering
Are experienta in activitati de organizare de evenimente
Are experienta in control, audit, implementare standarde si norme de functionare a unui serviciu, raportare si feedback catre furnizor
Stie sa lucreze bine in Microsoft Office (Excel, Outlook)
Are nevoie de urmatoarele limbi:
Romana: Fluent
Engleza: Fluent
Germana: Optional


DESCRIEREA FIRMEI

Openness, tolerance and integrity shape our work climate, which promotes the efficiency of every employee. Strengthen our innovative power by accepting these values. As the world’s biggest automotive supplier, Bosch develops, manufactures and supplies precision components and systems for vehicle manufacturers worldwide. Since its foundation 1886, the company accelerates the progress of Automotive Technology with continued innovations.