Administrator de personal (m/f) HR

Robert Bosch SRL

01-08-2014 | EXPIRA LA 31-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania BOSCH este renumită la nivel mondial în domeniul tehnicii auto, al sculelor electrice, echipamentelor de încălzire şi echipamentelor de securitate.
Ca lider de piaţă, Divizia de Electronice Auto oferă sisteme electronice inovative, invertoare fotovoltaice, unităţi de control şi semiconductoare.

Fii parte a inovativei echipe CljP Bosch din Cluj!

Administrator de personal (m/f) – Human Resources

Responsabilitati in activitatea de administrare personal
Intocmeste documentele de angajare si obtine actele si documentele necesare dosarelor de personal. Organizeaza completarea dosarului medical pentru noile angajari.
Intocmeste si tine evidenta datelor personale ale angajatilor, actualizeaza baza de date si alte evidente referitoare la personal.
Se asigura ca dosarele personale ale angajatilor sunt complete, introduce modificarile in programele de evidenta a salariatilor
Completeaza si tine evidenta concediilor de odihna si a concediilor medicale
Elibereaza la cerere adeverinte pentru salariatii organizatiei; intocmeste adeverinte de venit, acte aditionale pentru modificarile datelor din contractul de munca
Tine legatura cu toate departamentele si punctele de lucru din cadrul organizatiei. Relationeaza cu angajatii companiei, oferind suport si un serviciu complet, cu amabilitate si deschidere.
Actualizeaza datele din bazele de date specifice, realizeaza diverse rapoarte, statistici si analize la cerere, transmite rapoarte si analize la cerere catre orice autoritate / departament / instanta.
Realizeaza si verifica foi de pontaj, face verificari de rapoarte de pontaj si pregateste date pentru calculul salarial.
Organizeaza, arhiveaza si mentine toate documentele de administrare de personal, in conditii de pastrare a confidentialitatii lor.
Se implica activ in alte proiecte ale departamentului de resurse umane.


CERINTE

Are experienta in activitati de administrare de personal si/sau salarizare, cu aplicabilitate in productie / mediu industrial
Stie sa lucreze bine in Microsoft Office (Excel, Outlook), aplicatii de pontaj si/sau salarizare
Stie sa vorbeasca romana, engleza. Germana constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Openness, tolerance and integrity shape our work climate, which promotes the efficiency of every employee. Strengthen our innovative power by accepting these values. As the world’s biggest automotive supplier, Bosch develops, manufactures and supplies precision components and systems for vehicle manufacturers worldwide. Since its foundation 1886, the company accelerates the progress of Automotive Technology with continued innovations.