Contabil sef

Trans Euro Textile DEVANLAY LACOSTE

26-06-2015 | EXPIRA LA 26-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Evidenta contabila a conturilor de Furnizori, TVA, IMMO, SAL Si Taxe cu toate conturile asimilate conform legislatiei romanesti in vigoare si conform procedurilor companiei
- Planificarea si organizarea activitatilor contabile, Coordonarea activitatilor celorlalti contabili, cu o asistenta tehnica a echipei pentru a asigura inregistrarile corecte, complete si la timp conform cu cerintele legislative in vigoare si politicilor grupului.
- Coordonarea, supervizarea si inregistrarea taxelor si impozitelor, raportarilor si legaturile cu autorilatile fiscale, legale.
- Mentinerea legaturilor si comunicarea permanenta pentru o buna relatie cu diversii parteneri ai companiei: asociati, investitori, auditori, autoritati fiscale, distribuitori, clienti, furnizori, banca.
- Pregatirea datelor si participarea la intocmirea rapoartelor periodice cerute de legislatia in vigoare si specifice companiei cu explicatia diferentelor.
- Raportare si prezentare periodica date catre management.


CERINTE

- Pregatire profesionala de specialitate ( contabilitate , salarii, legislatie, fiscalitate)
- Cunostinte de operare calculator ( ERP, Contabilitate, Office)
 Organizat, putere de concentrare si focus asupra detaliilor.
- Capacitate de analiza, sinteza si prezentare a datelor.
- Capacitate de adaptare la schimbare
- Proactiv, orientare asupra rezultatelor si imbunatatirii acestora,


BENEFICII OFERITE

- Sistem atractiv de bonusuri
- Tichete de masa,


DESCRIEREA FIRMEI

Societate comerciala franceza de productie confectii din tesaturi, tricot si tricotaje in sistem lohn pentru DEVANLAY LACOSTE