URGENT! Selectam personal HOTELIER/RESTAURANTE pentru CIPRU

BANCA DE JOBURI

06-04-2013 | EXPIRA LA 06-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIERE PROGRAM:

Agentia BANCA DE JOBURI selecteaza in perioada Februarie - Martie 2013 personal pentru locuri de munca in cadrul lanturilor hoteliere de 4* si 5*, din statiunile turistice de lux/insulele turistice, din CIPRU.

Pozitiile scoase la concurs sunt: cameriste, ospatari, barmani, ajutori bucatar, majordomi, spalatori vase, spalatori rufe, gradinari, ingrijitori piscine, cosmeticiene, maseuri, manichiuriste, pedichiuriste, coafeze, etc.

Hotelurile sunt amplasate in insulele cipriote renumite ca destinatii turistice de lux, ca: Ayia Napa, Protaras, Larnaca, Nicosia, Paphos, etc.

Sunt peste 50 de hoteluri care in Cipru care ofera posturi ACUM si asteapta aplicatia ta.


CERINTE

CERINTE:

- se cere engleza la nivel conversational, orice alta limba straina cunoscuta constituie avantaj;
- experienta nu este necesara insa constituie avantaj;
- persoana trebuie sa aiba personalitate placuta;
- sa fie muncitoare, serioasa, dinamica si energica.


BENEFICII OFERITE

SE OFERA:

- contract legal de munca de minim 6 luni cu posibilitate de prelungire;
- plecari rapide si sigure;
- cazarea si 3 mese oferite gratuit in cadrul hotelului unde se lucreaza;
- asigurarile sociale platite de catre angajator;
- salarii intre 550-800 EURO NET/luna, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite, deci se poate ajunge la peste 750 - 900 EURO NET/luna;
- programul de lucru: 8-9 ore/zi, 6 zile/saptamana;
- locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux, de 4-5*;
- pozitii atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta;
- timpul liber se transforma intr-o vacanta de vis in Cipru.

ALTE DETALII:

Acte necesare pt. inscriere:
- CV in engleza (se va utiliza aplicatia online disponibila pe site);
- o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
- copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
- cazier judiciar;
- adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
- copii xerox dupa toate diplomele de studii.

COSTUL PROGRAMULUI:
- 300 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar.
- 260-360 EURO - Comision de mediere (se achita la semnarea contractului de munca); comisionul variaza in functie de salariul si durata contractului obtinute.
- Biletul de avion.

Interviul de preselectie: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul in limba engleza si ati aplicat la acest job).
Nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca este sau nu relevanta postului pentru care aplicati).
In cazul in care ati fost preselectata, va vom contacta sa va informam ce pasi aveti de parcurs pentru a participa la selectia finala. CV-urile fara poze nu sunt luate in considerare. Posturile sunt limitate si urgente!!!
Selectia finala: se face pe baza de dosar/interviu skype/interviu telefonic.
Nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati).
ATENTIE!!! Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in CIPRU !!! Suna acum si programeaza-te!


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .