Turism - HoReCa GRECIA & CIPRU 2016 (contracte munca)

BANCA DE JOBURI

17-02-2016 | EXPIRA LA 17-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc din primul castig !"

BANCA DE JOBURI colaboreaza cu companii din Grecia/ Cipru care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de munca se afla pe tot teritoriul tarii, iar candidatii inscrisi vor munci intr-unul din orasele din Grecia/ Cipru. Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta si interesate sa intre in industria HoReCa, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu, care doresc sa faca cariera.

Avantajele programului:
- Plecari rapide si sigure
- Cazarea si 3 mese oferite GRATUIT
- Asigurarile sociale platite de catre angajator
- Salarii intre 450-600 EUR net, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite, deci se poate ajunge la peste 700-800 EUR net
- Orele suplimentare sunt platite la tarif orar normal. Posibilitatea acordarii de ore suplimentare platite, depinde de fiecare angajator in parte.
- Locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux, de 4-5*, obtinerea unei experiente profesionale internationale esentiala pentru viitori angajatori de prestigiu
- Posturi atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta
- Se ofera plasamente si pentru cupluri. Cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator, se cere flexibilitate in a fi cazati in camere separate
- Asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca
- Timpul liber se transforma intr-o vacanta de vis in Cipru/ Grecia
- Posibilitatea de a plati tariful de evaluare si procesare dosar inainte si dupa inceperea muncii
- Nu se percepe comision de mediere!

Posturi vacante: Cameriste, Asistenti(e) Ospatari/Ospatarite, Ajutori bucatar, Bucatari, Personal hotelier general (Spalatori vase, Spalatori, Gradinari, Ingrijitori piscina/Asistenti piscina, Muncitori intretinere etc), Baieti de serviciu/Comisionari, Personal SPA (Cosmeticieni, Maseuri), Barmani/Barmanite, Agenti de paza, Receptioneri, Hostesse, Animatori si orice alta pozitie relevanta din acest domeniu de activitate.


CERINTE

- Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.
- Unii angajatori solicita existenta experientei anterioare pentru posturile mai sus mentionate, alti angajatori nu solicita existenta experientei anterioare pentru posturile mai sus mentionate; candidatii care au experienta relevanta prezinta avantajul de a fi selectati.


BENEFICII OFERITE

Tariful pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere, stabilite pentru acest program:

Prima rata este de 360 RON (TVA inclus) si se achita la momentul inscrierii/ semnarii contractului de mediere.

A doua rata: In functie de momentul pe care candidatul/ candidata il alege pentru plata acestui tarif, se aplica una din variantele de mai jos:

• VARIANTA 1: 120 EURO - Daca se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
• VARIANTA 2: 170 EURO - Daca se plateste la semnarea contractului de munca, inainte de plecarea din tara.
• VARIANTA 3: 230 EURO - Daca se plateste din prima luna de castig.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .