Turism Cipru - Personal sezonier 2015

Confidential

23-09-2015 | EXPIRA LA 23-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Euro Staff Solution selecteaza Personal pentru sezonul estival 2015. Ocupa acum unul din sutele de posturi vacante in domeniul turistic din CIPRU. Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta si interesate sa intre in industria HoReCa, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu, care doresc sa faca cariera.

Locurile de munca sunt situate in destinatii turistice de lux. Posturi vacante: Cameriste, Ospatari, Ajutori bucatar, Bucatari, Spalatori vase, Spalatori rufe, Receptioneri, Hostesse, Personal intretinere (Electricieni, Instalatori, Gradinari, Personal intretinere plaja/ piscina), Majordomi/ Comisionari, Maseuri/ Cosmeticieni, Barmani, Animatori etc.

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele beneficii:
- Cazarea si 3 mese oferite GRATUIT
- Asigurarile sociale platite de catre angajator
- Salarii intre 450-600 EUR net, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite, deci se poate ajunge la peste 700-800 EUR net
- Locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux, de 4-5*, obtinerea unei experiente profesionale internationale esentiala pentru viitori angajatori de prestigiu
- Posturi atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta
- Se ofera plasamente si pentru cupluri. Cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator, se cere flexibilitate in a fi cazati in camere separate
- Asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca
- Timpul liber se transforma intr-o vacanta de vis in Cipru
- Posibilitatea de a plati tariful de evaluare si procesare dosar inainte si dupa inceperea muncii
- Nu se percepe comision de mediere!


CERINTE

Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.

Se cere cunoasterea limbii engleze la nivel mediu/bun pentru majoritatea posturilor. Pentru Cameriste nu se cere limba engleza. Constituie avantaj cunoasterea limbilor greaca, germana sau rusa.


BENEFICII OFERITE

Te invitam sa transmiti mai departe informatiile in cazul in care consideri ca prietenii/ rudele tale ar dori sa cunoasca ofertele de munca descrise mai sus.