PROMOTIE pentru Personal sezonier in GRECIA si CIPRU

Confidential

09-06-2015 | EXPIRA LA 18-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Euro Staff Solution iti aduce o veste excelenta! Inscrie-te la PROMOTIA pentru domeniul turistic din GRECIA si CIPRU. Ocupa acum unul din sutele de posturi vacante!

Locurile de munca sunt situate in destinatii turistice de lux. Posturi vacante: Cameriste, Ospatari, Ajutori bucatar, Bucatari, Spalatori vase, Spalatori rufe, Receptioneri, Hostesse, Personal intretinere (Electricieni, Instalatori, Gradinari, Personal intretinere plaja/ piscina), Majordomi/ Comisionari, Maseuri/ Cosmeticieni, Barmani, Animatori etc.

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele beneficii:
- Contract legal de munca pe sezonul de vara 2015, de pana la 6 luni (Mai – Septembrie/ Octombrie 2015)
- Plecari rapide si sigure
- Cazarea si 3 mese oferite GRATUIT
- Salarii intre 450-600 EUR net, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite
- Obtinerea unei experiente profesionale internationale esentiala pentru viitori angajatori de prestigiu
- Posturi atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta
- Cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator
- Asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca
- Posibilitatea de a plati tariful de evaluare si procesare dosar inainte si dupa inceperea muncii


CERINTE

Toti candidatii acceptati de angajatori in cadrul procesului de selectie vor obtine contractele de angajare si vor achita tariful de evaluare si procesare dosar, astfel:

Prima rata a tarifului de avaluare dosar - 360 lei ( se achita la semnarea contractului de mediere)

A doua rata a tarifului de procesare dosar - 400 EUR (PROMOTIE: Pentru cei care se inscriu pana la 29 Mai acest tarif va fi doar 230 EUR) – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:

- 170 EUR (beneficiind astfel de o reducere de 57,5%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara.

* In cazul acestei variante, studentii au reducere suplimentara de 15% din acest tarif, ajungand sa plateasca doar 144,5 EUR)

sau

- 120 EUR (beneficiind astfel de o reducere de 70%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

Telefoneaza sau trimite un email pentru a primi toate detaliile referitoare la programele de munca descrise mai sus si la pasii ce trebuie parcursi pentru plasarea ta instrainatate.

Te invitam sa transmiti mai departe informatiile in cazul in care consideri ca prietenii/ rudele tale ar dori sa cunoasca ofertele de munca descrise mai sus.