Personal hotel,bar/Ospătăriță/Animație/Servitoare Grecia Cipru!

Algoos Study work and Travel Inc

19-03-2017 | EXPIRA LA 19-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Minunatele și excusivistele noastre hoteluri de 4 și 5 stele în Grecia și Cipru cu ani de experiență în furnizarea celor mai bune servicii pentru clienți sub soarele fierbinte al Mediteranei cu frumoasele ape curate de cristal și plaje minunate, sunt în căutarea de oameni care să lucreze în hoteluri de prestigiu din Grecia și Cipru.Tinerii interesați și talentați , cu s-au fără experiență vor lucra în hoteluri din Grecia s-au Cipru pe timpul verii pentru 4-8 luni. Candidații selectați vor face următoarele sarcini la locurile de muncă-să servească oamenii, să curețe mesele, să fie politicoși, primitoari și să ofere oaspeților o experiență de vacanță imbatabilă. Candidatul de succes trebuie să vorbească cel puțin intermediar limba engleză. Orice altă limbă vorbită este un avantaj. Hotelurile vă vor învăța munca care o aveți de făcut și vă vor oferi mese gratuite și cazare gratuită. Salariul pe care îl ve-ți primi va fi de la 600-850 de euro pe lună, în funcție de experiența anterioară. Noi oferim poziții în Protaras, Ayia Napa, Limassol, Nicosia, Pafos, Rhodos, Creta, Zante, Kos. Bun venit studenți Erasmus.


CERINTE

Vei lucra 6 zile pe săptămână, 8 ore pe zi și cazarea va fi în apropierea hotelului unde puteți sta cu unul dintre prieteni care poate veni cu tine.


BENEFICII OFERITE

În cazul în care sunteți student și nu puteți merge pentru toată vara puteți aplica pentru programul nostru de studenți, unde salariile încep de la 400 euro la 600 euro / lună.


DESCRIEREA FIRMEI

Agenții și partenerii Algoos, precum și linia noastră telefonică 24/7 vă asigură că echipa noastră este aici să vă ajute pas cu pas, fără ca dumneavoastră să aveți vreo grijă.