Manipulant depozit - Cehia

Core Recruit

15-10-2017 | EXPIRA LA 17-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Core Recruit cauta personal calificat pentru munca in depozit in Pilzen Cehia, la 40 km de granita cu Germania.
Acceptam si cupluri, cazare 2-4 in camera.
Sigurata si incredere 100%!


CERINTE

Daca esti deschis spre munca in strainatate si doresti sa castigi un venit suplimentar pentru 6 luni atunci esti persoana porivita


BENEFICII OFERITE

Salariul oferit 800 EURO brut, plus bonusuri, cazare si transport asigurat, o masa calda pe zi asigurata, cu contract de munca inregistrat la stat si plata tuturor contributiilor.


DESCRIEREA FIRMEI

CORE este o noua companie specializata in servicii de recrutare si selectie, consultanta, evaluare si training pentru companiile in cautarea candidatului perfect cat si consiliere pentru acest candidat in continuu proces de cautare a angajatorului perfect.

Misiunea noastra este de a servi companiile start-up cat si cele existente cu servicii excelente si de a gasi candidatii cu cunostintele, abilitatile si interesele potrivite astfel incat cu ajutorul lor si impreuna cu ei, compania sa isi poata indeplini eficient functiile esentiale ale operatiunilor de business. Existam pentru a atrage si a mentine clientii prin aderearea la standarde inalte de calitate ale serviciilor oferite. Vom avea grija ca angajatii nostrii, sub influenta fondatorilor, sa se dezvolte in persoane mai puternice, mai sanatoase si mai independente.

 APLICĂ