WEB DESIGNER

Okazii.ro

28-05-2013 | EXPIRA LA 27-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participa activ la sedinte de brainstorming avand ca scop identificarea targetului, a mesajelor ce trebuie comunicate precum si a modului in care trebuie realizata comunicarea,
- Colaboreaza strans cu copywriterul si managerul de proiect de marketing pentru a intelege conceptul creativ si a-l exprima cat mai bine in materiale de marketing
- Propune si realizeaza concepte pentru landing page-uri, bannere, diverse materiale online si/sau offline pe baza briefului primit din partea echipei de marketing, a project managerului etc.
- Este la curent cu tendintele de design din domeniul ecommerce, UX, campanii realizate de concurenti directi si indirecti etc.
- Respecta criteriile de design din manualul de brand
- Respecta deadline-urile.


CERINTE

- Persoana creativa, cu bune cunostinte in domeniul grafic, atenta la detalii si in permanent contact cu noutatile;
- Cunostinte avansate ale pachetului Adobe Creative Suite (Photoshop, Fireworks, Illustrator, Flash, Dreamweaver);
- Cunostinte avansate de (X)HTML, HTML5, CSS, Javascript;
- Persoana responsabila, organizata, eficienta si sociabila;
- Capacitatea de a invata si aplica noi tehnologii in domeniul designului web;
- Capacitatea de a comunica idei de design vizual si verbal catre echipa de marketing sau catre persoanele interesate si care necesita implicare din partea sa;
- Experienta relevanta in domeniu, portofoliu care sa ateste experienta si cunostintele.


BENEFICII OFERITE

Peste 100 de profesionisti formeaza echipa de la Okazii.ro. Credem in lucrurile bine facute, in dezvoltare personala si colaborare, incercand sa atingem excelenta prin ceea ce facem zi de zi.


DESCRIEREA FIRMEI

Okazii.ro este cel mai mare site de comerț online din România.
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro conectează milioane de cumpărători și vânzători în fiecare zi. Cu 1,3 milioane de produse spre vânzare și 3 milioane de români care fac shopping în fiecare lună, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

Un job la Okazii.ro este mai mult decât oricare altul. Ești provocat să construiești viitorul în comerțul online. Ești inspirat. Și ești mândru. Pentru că, oricare ar fi jobul tău aici, ești parte din cel mai mare site din România!