Vanzator Mall Baneasa

SABON HOLDINGS SRL

14-10-2015 | EXPIRA LA 16-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce presupune postul: sa intampini, indrumi si informezi clientii referitor la produsele comercializate, sa privesti, zambesti, saluti clientii, sa completezi rafturile cu produsele lipsa, sa respecti disciplina financiara referitoare la casa de marcat, sa urmaresti conditiile de valabilitate, pastrare, depozitare a produselor.


CERINTE

Daca ai studii medii, experienta in vanzari de minim 1 an, cunostinte la nivel conversational de limba engleza, cunostinte minime de lucru pe calculator, esti o persoana entuziasta, sociabila, responsabila, ai abilitati de comunicare si lucru in echipa, inseamna ca esti persoana pe care o cautam


BENEFICII OFERITE

Ce se ofera: angajare cu contract de munca pe perioada nedeterminata si perioada de proba, salariu fix, bonuri de masa, bonus vanzari, decontare transport, program lucru flexibil si in ture, training vanzari si produse.


DESCRIEREA FIRMEI

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii, pentru creaţie şi pentru ascultarea celuilalt, şi din dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată. Drumul internaţional al SABON a început în 2003, cu o mică filială din West Village, pe 6th Avenue din New York. Acesta a fost punctul nostru de plecare către lume. De acolo, lanţul s-a dezvoltat într-o puternică marcă internaţională denumită SABON, care în prezent are 90 de magazine în oraşe importante din toată lumea. SABON a devenit un concept faimos, iubit, la modă şi dorit, care are succes în toate ţările în care s-a lansat: de la New York până în Tokyo, Amsterdam, Roma şi altele. Succesul internaţional nu a modificat niciodată esenţa SABON şi loialitatea sa faţă de calea pe care a pornit: o cale a dedicării, curiozităţii, senzualităţii, magiei şi dragostei.