URGENT! Asistent social (camin de batrani)

Casa Geron

29-11-2015 | EXPIRA LA 29-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se ocupa in principal cu recuperarea si (re)integrarea psiho-sociala si profesionala a vastnicilor:deficiente psihice si /sau fizice,comportament antisocial,probleme sociale diverse.Desfasoara o activitate complexa si variata: analizeaza influenta factorilor sociali asupra starii de sanatate mentala si a comportamentului uman, acorda consultatii privind drepturile si obligatiile asistatilor, participa la elaborarea metodelor si tehnicilor de lucru, propun masuri de ajutorare sau recuperare


CERINTE

- licentiat in asistenta sociala;
- experienta in domeniu reprezinta un avantaj;
- cunoasterea limbii engleze;
- utilizare PC


DESCRIEREA FIRMEI

Am pornit la drum cu Fundatia Geron in anul 1991. Initial am oferit varstniciilor servicii gratuite de asistenta medicala la domiciliu. Acestia au apreciat metodele noastre, asa ca la putin timp ne mandream cu peste 2500 de varstnici care apelasera la noi.

Din 1995 ne-am concentrat asupra persoanelor dependente si semidependente functional si ne-am dezvoltat serviciile in aceasta directie.

Pe masura ce-am mers mai departe, ne-am dezvoltat ca o echipa cu experienta, implicata si cu ambitii mari. Suntem alaturi de voi si cei dragi voua prin servicii de ingrijire medicala si programe sociale ale Fundatiei Geron.