Training in analiza de date

IPSOS INTERACTIVE SERVICES

05-04-2015 | EXPIRA LA 05-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa pui bazele unei cariere de succes? Esti motivat, creativ, ambitios, dinamic, comunicativ? Te simti atras de lucrul cu cifre si de analiza datelor? Stii ce inseamna munca de echipa? Cunosti limba engleza la un nivel mediu?
Daca da, programul nostru de training este pentru tine!
Scopul programului este de a oferi candidatilor cunostintele necesare pentru a ocupa postul de Analist de Date in cadrul companiei noastre. Pe o perioada de 4 saptamani se vor invata metodele, tehnicile de cercetare si tool-urile folosite in on-line, programele de analiza utilizate precum si implicarea in simulari pe proiect. Programul va fi condus de specialistii nostri si va furniza cunostinte despre acest nou domeniu in Romania.
Celor mai buni cursanti li se va oferi postul de Analist de date Junior in cadrul echipei noastre. In functie de preferinte se poate opta pentru program de lucru 9:30 - 18:30 sau 16:00 - 24:00.


CERINTE

- Absolvent sau student in anii terminali la Cibernetica, Marketing, Sociologie, Statistica, Matematica sau Informatica.
- Persoana cu gandire logica, spirit analitic, inclinatie spre lucrul cu cifre si capacitate de asimilare rapida a metodologiei folosite in on-line.
- Cunostinte de Microsoft Excel si SPSS.


DESCRIEREA FIRMEI

Do you have what it takes to work with some of the biggest brands on the planet?
Do you want to join a leading-edge internet research company?

Ipsos Interactive Services (IIS), the expert in Online Market Research within the Ipsos Group, with a business consisting of Internet based services supported by over 650 employees in Romania (Bucharest and Brasov) and abroad, is continuing its fast expansion.

At IIS we are not looking to fill jobs, but to partner with our people. We value team accomplishments and we believe in leaders who set good examples. We encourage and reward individual initiative, innovation and creativity. These values are based on our diverse cultural backgrounds, helping us to be responsive, client-focused and flexible.

Visit us on www.ipsos.com for an overview of our business and key people.