Trainee Program

Catalyst Solutions

02-03-2014 | EXPIRA LA 02-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, o companie multinationala lider in domeniul in care activeaza, cautam studenti in an terminal, masteranzi sau proaspat absolventi interesati de dezvoltarea lor profesionala, care urmaresc o cale ascendenta in cariera lor si isi doresc sa lucreze in zona Comerciala, Financiara sau Tehnica.


CERINTE

• Student in an terminal, masterand sau maxim 1 an de la absolvirea studiilor;
• Limba engleza la un nivel avansat;
• Rezultatele academice remarcabile, expunerea internationala – studii, burse, experienta profesionala sau schimburile culturale, implicarea in activitati extracurriculare si/sau ONG-uri reprezinta un avantaj.

*Prin aplicarea la acest anunt esti de acord cu inregistrarea datelor in baza de date si iti dai acordul pentru a te tine la curent cu noutatile din domeniul care te intereseaza.


DESCRIEREA FIRMEI

Catalyst Solutions dezvolta solutii pentru atragerea si recrutarea de profesionisti si studenti. Printre proiectele pe care le-am dezvoltat pana in prezent se numara evenimentul de cariera „Angajatori de TOP”- cel mai mare targ de cariera din Romania, Ghidurile Angajatorilor (Economic, Tehnic, IT, Farma) distribuite la nivel national catre absolventii, portalul de cariera www.hipo.ro care prezinta oportunitatile de cariera de la cele mai dinamice companii din fiecare industrie.

In fiecare an derulam programe de recrutare pentru profesionisti, dar si programe de internship si programe de trainee dedicate studentilor si absolventilor pentru o mare parte dintre angajatorii de top din Romania