Tehnician de Teren Intretinere Retea de Acces

Telekom Romania Communications S.A.

22-09-2014 | EXPIRA LA 22-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scop: : Efectuează lucrări specifice pentru localizarea, remedierea şi/sau prevenirea oricărui deranjament sau disfuncţionalitate apărută in reteaua de cabluri, contribuind astfel la operarea eficientă a reţelei şi asigurarea furnizării serviciilor la parametrii optimi.

2.RESPONSABILITATI
Efectueaza intretinere corectiva (interventii si reparatii) in reteaua de acces a Romtelecom utilizand dispozitive electronice de testare, masurare si monitorizare pentru: a localiza problema, a evalua parametrii de functionare ai circuitelor si cauza, a izola deranjamentul si a inlocui sau restabili componentele identificate ca fiind defecte.
Identifica neconformitatile si ia masuri corespunzatoare de corectare a acestora conform procedurilor operationale specifice pentru a preveni potentialele deranjamente si disfunctionalitati, contribuind astfel la imbunatatirea indicatorilor de calitate si eficienta a retelei de acces a Romtelecom.
Efectueaza operatiuni specifice de jonctionare legate de rearanjarea si repararea componentelor retelei de acces pentru mentinerea retelei in parametri optimi de functionare.
Testeaza si intretine circuitele de comunicatii, echipamentul de conectare a sistemelor si echipamentelor de telecomunicatii la Repartitorul Principal – MDF,SR,CT, nise etc in mod reposabil la un nivel ridicat de calitate si incadrandu-se in timpul alocat.
Monitorizeaza continuu starea fizica a retelei de acces a Romtelecom pentru a preveni sau a identifica posibile cazuri de frauda, anormalitati si interventii ale tertilor sau alte situatii care ar putea prejudicia interesele companiei si ale clientilor acesteia si ia masurile corespunzatoare contribuind astfel la pastrarea integritatii si securitatii activelor companiei.
Atunci cand este cazul, conduce si intretine autoturismul in mod responsabil, respectand regulile de circulatie si siguranta din Romania si practicile de conducere preventiva. Aduce zilnic la cunostinta sefului direct starea de functionare a autoturismului din dotare.
Completeaza formulare si rapoarte standard (in scris sau automat) conform procedurilor operationale specifice pentru a-si informa superiorii cu privire la activitatea desfasurata (lucrari executate si consum de materiale) si la gradul de operare al retelei de acces.
Identifică continuu segmente/aspecte ce degradează sistematic calitatea serviciilor sau imaginea companiei si lansează sefului ierarhic direct cereri de reglementare/eliminare după caz (lucrări de întreţinere preventivă, proiecte capex, dotări ,etc).
Este responsabil pentru folosirea, protejarea, intretinerea corespunzatoare a echipamentelor, instalatiilor si altor mijloace materiale, bunuri sau valori incredintate.
Este obligat sa comunice in timp util pericolele iminente de accident.
Respectă regulile de acces în unitate şi nu părăseşte locul de muncă până la venirea schimbului;
Respectă şi aplică clauzele Contractului Colectiv de Muncă, Regulamentului Intern şi a Codului de conduită;
Promovează valorile companiei şi o imagine pozitivă a organizaţiei în relaţia cu clientul extern şi intern.
Monitorizeaza continuu starea fizica a retelei de acces a Romtelecom pentru a preveni sau a identifica posibile cazuri de frauda, anormalitati si interventii ale tertilor sau alte situatii care ar putea prejudicia interesele companiei si ale clientilor acesteia si ia masurile corespunzatoare, chiar si in afara programului normal de lucru - din dispozitia sefului ierarhic superior, contribuind astfel la pastrarea integritatii si securitatii activelor companiei.


CERINTE

Educatie
Şcoala profesională + curs de calificare;
Liceu + curs de calificare.

Experienta
Nu este necesara la angajare

Cunostinte PC, Competente / Abilitati
Abilităţi de comunicare;
Cursuri de calificare pentru jonctor


DESCRIEREA FIRMEI

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.