Team Guard angajeaza agent de paza pentru Bucuresti si Ilfov

TEAM GUARD

29-09-2010 | EXPIRA LA 05-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Paza bunurilor, persoanelor si asigurarea control-acces in cadrul obiectivelor asigurate de Team Guard


CERINTE

- cetatenie romana;
- varsta intre 18 - 50 ani;
- conditie fizica si psihica buna (certificat medical - apt serviciul de paza);
- fara antecedente penale (cazier);
- studii gimnaziale obligatorii;


BENEFICII OFERITE

-conditii de lucru foarte bune (mediu curat si placut, climatizare, etc).
-programul de lucru este flexibil cu 12-13 zile libere/luna.
-salariul lunar NET este 800 lei iar orele lucrate suplimentar se platesc separat.
- urmarea cursului de calificare profesionala in cadrul societatii;
- posibilitate de promovare;
- acoradea de prime pentru merite deosebite;


DESCRIEREA FIRMEI

Team Guard este una din cele mai vechi companii private de securitate cu capital integral romanesc, fiind infintata in anul 1992. Experienta de aproape doua decenii, seriozitatea si serviciile de cea mai buna calitate fac din Team Guard o companie respectata cu un portofoliu stabil si reprezentativ.

Munca in echipa, asa cum indica si numele, efortul permanent si constant de a mentine calitatea la cele mai inalte standarde precum si organizarea activitatii folosind cea mai inalta tehnologie existenta pe piata fac ca sloganul nostru: "Securitatea dumneavoastra este preocuparea noastra!" sa ofere companiei o incredere deplina, confirmata prin activitatea prestata si testimonialele clientilor cu care colaboram de peste 10 ani.

Inca de la inceput, Team Guard a fost prezenta pe piata serviciilor de securitate acoperind intreg teritoriul Romaniei si oferind intreaga gama de servicii: * paza si protectie cu personal uman, * monitorizare si interventie rapida, * instalari sisteme tehnice (supraveghere video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si avertizare incendiu).

Team Guard dispune de un centru de pregatire profesionala modern, cu formatori capabili sa instruiasca si sa perfectioneze intreg dispozitivul de paza si interventie ajuns astazi la un numar de peste 500 persoane.

In ultimii 18 ani de activitate, Team Guard a fost recompensata in numeroase randuri cu diplome de recunostinta din partea organelor de politie si a registrului comertului, obtinand locul 1 in sectorul 5 al capitalei pe anul 2008. Acest fapt dovedeste o stransa colaborare cu organele de politie, respectarea riguroasa a legii 333/2003 si plata la timp si in totalitate a obligatiilor fiscale.