Tamplar/montator cu experienta in Mobilier 3000

CNC Productie Mobila srl

03-09-2017 | EXPIRA LA 05-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Producem mobila la comanda din pal si mdf. In curand vom achizitiona CNC si masini de prelucrare a lemnului pentru mobila.
Avem o hala cu un spatiu generos, suficient de calda iarna cat sa nu-ti inghete mana pe bormasina, nu e sufocanta vara pentru ca e inalta si are o buna ventilatie, o baie confortabila cu dus, un spatiu pentru tine si echipa unde sa iei masa cu frigider si cuptor cu microunde, un loc al tau unde sa-ti pastrezi in conditii bune lucrurile personale. Si suntem in curtea Faur la o aruncatura de bat de metrou
Pentru ca nu suntem multi si nu ne permitem intarzieri la comenzile clientor, am hotarat sa marim echipa,
Cautam tamplar cu experienta si placere pentru meserie.
Daca faci meseria asta de peste 10 ani si inca nu te-ai plictisit, Daca e foarte simplu pentru tine sa citesti o schita 2 D si 3 D, daca sti sa lucrezi cu circularul, masina de cant, de gaurit, etc, Daca ai lucrat cu compozit sau lemn si daca din tot montajul la client cel mai greu pentru tine e caratul pe scari, daca ai permis de conducere si daca mai ai si abilitati sa-ti coordonezi echipa, respectiv cei care stiu mai putin ca tine, atunci sigur meriti peste 3000 lei. Daca te pricepi bine doar la montaj, vei incepe in prima luna cu 2000 lei
Vino sa-ti prezentam Soemy si sa vedem impreuna cat de bine te potrivesti echipei.


CERINTE

Program 8,30-17 de luni pana vineri. In 6 luni doar o singura sambata s-a lucrat si a fost platita cu 50% mai mult.
Nu se accepta intarzieri la program.
Pauza de masa la ora 12. Pauze "de tigara" pentru toata lumea, la vreme caniculara.
Se monteaza la rece. .Cine preia o comanda de la directorul de productie (arhitect), o si finalizeaza la client impreuna cu echipa.ce o coordoneaza.


BENEFICII OFERITE

In functie de eficienta se ofera bonusuri lunare tuturor de cate 50-500 (participatie la profit), in functie de competentele si de implicarea fiecaruia.
Greselile sunt umane si nu se imputa, daca nu sunt intentionate sau sunt repetate..In astfel de situatii, daca este cazul, se ramane peste program (platit) pentru a remedia situatia.
Suplimentar se ofera indemnizatii speciale pentru cei care sunt dispusi si au abilitatile sa ia (in timpul programului) in grija tineri ucenici in cadrul unui proiect cu finantare europeana.


DESCRIEREA FIRMEI

Am infiintat in parcul industrial Faur (Titan) cu ajutorul a unor fonduri europene, o mica fabrica de mobilier din pal si mdf, orientandu-ne pe produse de mobilier la comanda.
In incinta avem 650 mp de productie, birouri management & proiectare, vestiare & sala de mese, grup sanitar cu dus. O hala generoasa in care nu te coci vara (daca nu-s 38 de grada afara) si iarna nu ti-e frig. Suntem o echipa mica, dar inimoasa.