Suport tehnic

Media Sat

13-07-2012 | EXPIRA LA 12-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura suportul tehnic pentru clienti;
Identifica si rezolva problemele tehnice;
Propune solutii tehnice analizand nevoile clientilor;
Monitorizeaza starea retelei locale si a sistemelor informatice;
Asigura comunicarea cu clientii.


CERINTE

Cunostinte de networking;
Cunostinte instalare/configurare Windows (2000, XP);
Cunostinte instalare/configurare LINUX;
Limba engleza avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

MEDIA SAT este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.

Fondata in 1997 si avand un capital integral privat, MEDIA SAT ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, servicii Call Center si pana la integrare de platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

Parte a grupurilor MEDIA PRO si COMPUTERLAND, MEDIA SAT a avut o cifra de afaceri in 2010 de 8 milioane EUR si un profit operational de 6% din cifra de afaceri.

Furnizand servicii de INTERNET din 1997 si servicii de telefonie inca din 1998, dinaintea liberalizarii - in baza unei autorizatii de grup inchis, MEDIA SAT este unul dintre deschizatorii de drumuri in zona acestor servicii, dezvoltand competente deosebite prin furnizarea de servicii customizate la clienti.

MEDIA SAT este specializata in oferirea de servicii profesionale catre piata Business, atat infrastructura proprie cat si parteneriatele strategice realizate dandu-i posibilitatea sa raspunda cu solutii optime nevoilor clientilor nostri.