Stejarii Pool Club - restaurant fine dining - bucatari, cofetari, ospatari, personal curatenie, spalatori vase

G&G Recruitment

26-07-2015 | EXPIRA LA 25-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bucatari, Patiseri, Cofetari, Ospatari/Ospatarite, Hostess, Picoli, Spalatori Vase, Valet - Stejarii Pool Club Restaurant, by G&G Recruitment , ELITE HOSPITALITY JOBS Romania


FA SI TU PARTE DIN ECHIPA DE DESCHIDERE a noului restaurant din cadrul complexului Stejarii Country Club; Un JOB/CARIERA in cadrul unui restaurant de elita cu un concept nou si unic in Romania prin locatie, design, stil, concept, servire, brand si clienti; ; joburi full time , program 1 zi/ 1 zi si pachete salariale de exceptie.
Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 22.000 mp si imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si in aer liber, fitness, Spa, relaxare si spatii dedicate celor mici. Servicii/ facilitati food & beverage includ:: Restaurant Fine Dining, Terasa , Pool Bar , Lounge Bar, Ball Room pentru evenimente corporate si private ; clientela VIP.


CERINTE

RECRUTAM:
-KITCHEN: Executive Chef ( 2.500 Euro) , 2 Sous Chefs (1000 euro ) , 3 bucatari (2.300 ron) , 4 ajutor bucatar (1700 ron) , 1 Patiser chef ( 1000 euro) , 3 patiseri-cofetar ( 2000 ron) si 4 spalatori vase ( 1300 ron)
-RESTAURANT: 3 ospatari/te (2000 ron) , 4 picoli (1500 ron) , 3 hostess (1500 ron) , 2 valeti (1300 ron)
-CURATENIE: 6 personal curatenie (1200 ron)

DATA START: 01 – 05 iulie Posturi de supervisor si manager ; 05 – 15 iulie entry level

CERINTE RESTAURANT/BAR
Dorim sa construim o echipa cu ATITUDINE excelenta fata de clienti, tanara, naturala, daruire, pasiune, entuziasta, zambet natural, ospitalier si cu excelente abilitati de comunicare - customer service, prezenta - personalitate – tinuta agreabila si un standard ridicat de prezentare personală, capacitate de a invata si adapta rapid ! engleza fluent constituie avantaj .

CERINTE KITCHEN: recrutam bucatari cu pasiune pentru arta culinara, excelente aptitudini culinare (tehnica preparatie, imaginatie , creativitate, gust si prezentare) ; Bucatarul executive trebuie sa fie un trainer, leader cu spirit de echipa si excelent organizator ; Experienta de minim 2-3 ani intr-un post similar intr-un restaurant de fine dining/ gourmet cu bucatarie internationala, de preferat background profesional sau training in restaurante cu 3-4 rosettes sau stele Michelin ; Pentru acest proiect pot aplica si cei care in prezent lucreaza in strainatate si doresc reintoarcerea in tara pentru un proiect de top si de lunga durata .
CERINTE PERSONAL CURATENIE / SPALATOR VASE

Succesul nostru depinde de performantele , contributia si dedicarea fiecarui membru de a-si atinge potentialul maxim, atat ca individ cat si ca membru al unei echipe de exceptie ; Stejarii Country Club va pune la dispozitie toate resursele pentru a va dezvolta personal si profesional si va asteapta sa va alaturati echipei sale si sa descoperiti ce inseamna profesionalism , cariera, performanta, SUCCCES !

Pentru mai multe detalii despre proiectele de recrutare / angajare (deschideri restaurante, hoteluri, bistrouri) in derulare sau viitoare, atat in Bucuresti cat si in tara, puteti consulta pagina noastra de web sau facebook .


G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE


DESCRIEREA FIRMEI

G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE