Stagiu internship Idea Perpetua - Webdesign

Idea-Perpetua

29-07-2015 | EXPIRA LA 28-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Idea Perpetua oferă pentru studenți un nou stagiu de internship pe o perioada de 3 luni cu posibilitatea de angajare, dorind sa-si extindă echipa de Consultanți în Webdesign cu oameni dornici de a face performanta la cele mai înalte standarde într-o organizație care pune accent pe oameni, integritate, flexibilitate, inovație, eficienta, creativitate, atenție la detalii si dezvoltare continua. Dacă ești la începutul unei cariere in Marketing Online (Webdesign) sau nu ai experiența profesionala si dorești sa îți începi cariera cu provocări profesionale extraordinare, atunci Idea Perpetua este compania pe care o cauți. Dacă te regăsești în descrierea de mai jos, înseamnă ca ești candidatul ideal:
- Pui foarte multa pasiune în ceea ce faci și te aștepți ca munca ta sa fie apreciata.
- Ești competitiv și vrei sa fi cel mai bun in ceea ce faci.
- Dai dovada de proactivitate, creativitate, analiticitate si rezolvi rapid problemele.
- Lucrezi eficient atât individual cât si in echipa.
- Ai cunoștințe minime in utilizarea platformei de CMS Wordpres si cunoști elementele de baza ale limbajelor de programare HTML, CSS, PHP, JQUERY, AJAX, JAVA.
- Ai cunoștințe minime in utilizarea platformelor Google Adwords, Facebook Ads și LinkedIn Ads.
- Ai cunoștințe în utilizarea platformelor de editare foto si design: Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator.
Mai multe detalii despre companie se pot găsi pe website-ul www.idea-perpetua.com
Pentru a aplica, puteți trimite CV-ul pe adresa alexandru.bogdan@idea-perpetua.com sau lavinia.tuta@idea-perpetua.com cu titlul email-ului „Stagiu internship Idea Perpetua - Webdesign”.


CERINTE

. Dacă ești la începutul unei cariere in Marketing Online (Webdesign) sau nu ai experiența profesionala si dorești sa îți începi cariera cu provocări profesionale extraordinare, atunci Idea Perpetua este compania pe care o cauți


BENEFICII OFERITE

In functie de rezultate.