Asistent Departament Sport

DECATHLON Romania

20-04-2012 | EXPIRA LA 20-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vei participa, alaturi de echipa ta, la activitatea comercială a raionului tău, fiind implicat in crearea proiectului comercial al departamentului din care faci parte.
Orientat către client, alaturi de echipa ta vei pune in aplicare proiectul comercial al universului tau, printr-o bună gestionare a stocurilor, te vei ocupa de o buna prezentare a produselor, te vei asigura ca stocurile sunt disponibile pentru clientii tai.
Motivat de dorinţa de a mulţumi clienţii, îţi vei desfăşura activitatea în magazin împreună cu echipa ta, vei interactiona cu clientii, vei identifica nevoie lor si vei gasi cele mai bune solutii pentru ei.

Promovezi pasiunea ta pentru sport!

Ai sansa de a fi format de catre o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 30 ani in domeniul comertului si de a dezvolta o cariera de exceptie, ca membru al echipei de baza


CERINTE

Iti doresti sa ajungi cu bicicleta pana pe Everest? Iar de acolo sa aluneci in viteza pe ski-uri si sa te scufunzi in Oceanul Indian?

...nu trebuie sa ajungi atat de sus ca sa obtii jobul dorit...

...trebuie doar să fii pasionat de sport! Orice sport. Şi să îl practici in mod regulat.

Aşa că: dacă eşti tânăr, ai terminat facultatea, esti dinamic, entuziast, vorbeşti franceză sau engleză şi ai experienta in management, te aşteptăm să te alături echipei unuia dintre cele mai mari lanţuri de retail din domeniul sportiv ca si Manager de Departament !

Nu este nevoie să ai experienţă in retail, trebuie doar să ai următoarele calităţi:

- Sinceritate, Generozitate, Dinamism si vitalitate, Pasiune pentru sport, Pasiune pentru comerţ

- Abilităţi dovedite de management şi coordonare a unei echipe
- Ai un simt dezvoltat al responsabilitatii, nu eziti sa iei decizii, pe care le pui in practica
- Iti place sa ai autonomie, iar orientarea catre client si spiritul de echipa te caracterizeza
- Esti exemplar in activitatea ta, iar ceilalti te urmeaza pentru ca reprezinti un model


DESCRIEREA FIRMEI

A lucra la Decathlon inseamna:
Sa te alaturi unui grup international, lider european in conceperea, productia si distributia de articole sportive, care reuneste peste 40.000 de colaboratori in 25 de tari.
Sa te alaturi unor oameni pasionati de sport intr-o companie in care convivialitatea si profesionalismul se imbina armonios.
Sa faci parte dintr-o companie unde iti vei dezvolta competentele si vei deveni constant din ce in ce mai responsabil si autonom.

www.decathlon.ro