SPECIALIST VANZARI APARATE MEDICALE-Ecografe-LASERI-Anestezie

DANSON SRL

15-04-2015 | EXPIRA LA 15-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltarea portofoliului de Clienti din BUCURESTI si din toata tara prin prezentari de aparate noi;ofertare,negociere si incheiere de contracte;participare la targuri si expozitii in Bucuresti si provincie;punerea in functiune a aparatelor,instruirea utilizatorilor.


CERINTE

Cu domiciliul in BUCURESTI, TIMISOARA, ARAD, SIBIU, BRASOV, PLOIESTI, PITESTI, BACAU, GALATI, CONSTANTA, TG. MURES -experienta de 3-5 ani in vanzari,abilitati de comunicare, cunoasterea tehnicilor de vanzare,perseverent, dornic de afirmare,
bun organizator pentru relizarea unui target stabilit, operare PC, prezenta agreabila.
Persoanele care candideaza trebuie sa dovedeasca ca au cunostinte tehnice suficiente despre aparatura medicala de diagnostic si tratament pentru cabinete, clinici, spitale, universitati; buni psihologi, buni oratori, buni negociatori, orientati spre vanzare, cunoscatori ai sectorului medical, dornici de afirmare si castig.


BENEFICII OFERITE

mobil, comision din vanzari, specializari pentru o cariera deosebita,contract pe termen lung.


DESCRIEREA FIRMEI

Reputatia firmei DANSON este bine cunoscuta in Romania, prin diversitatea mare de aparate medicale, fiabile si la un pret redus, dar mai ales prin introducerea primului ECOGRAF TRIDIMENSIONAL, in anul 1998, ce a revolutionat imagistica medicala.
Firma DANSON a fost fondata in anul 1993 si este specializata pe IMPORTUL, DISTRIBUIREA si
SERVICE-ul pentru Aparate Medicale, asigurand de asemenea, materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.
Ne place sa auzim ca suntem lideri de opinie.
Firma DANSON ocupa un loc din ce in ce mai important in ierarhia furnizorilor de aparatura medicala. DANSON, poate utila practic orice cabinet sau spital indiferent de specialitate.