Specialist Recrutare – personal vanzari

LIBRA INTERNET BANK SA

16-12-2014 | EXPIRA LA 15-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-ti contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Responsabilitati:
- Comunica proactiv cu managerii implicati in procesul de recrutare si selectie si determina nevoia de recrutare pentru pozitiile vacante din aria de vanzari;
- Gestioneaza procesul de recrutare si selectie: realizarea si postarea anuntului de recrutare, evaluarea aplicatiilor, organizarea si sustinerea interviurilor si administrarea testelor pentru candidati, alcatuirea listei scurte de candidati;
- Participarea la procesul de decizie in ceea ce priveste candidatul potrivit;
- Ofera raspunsurile candidatilor implicate in proces si se ocupa de ofertarea candidatilor selectati;
- Monitorizeaza standardele si practicile generate de recrutare si propune solutii de imbunatatire a procesului.


CERINTE

- Absolvent studii superioare;
- Minim 3 ani experienta in vanzari (activitate intensiva de vanzari directe);
- Minim 2 ani experienta in recrutarea si selectia de personal;
- Abilitati de comunicare, orientare catre solutii si catre client;
- Capacitate de observaţie şi analiză comportamentală;
- Capacitatea de a urmari si solutiona mai multe proiecte de recrutare/selectie in paralel.


DESCRIEREA FIRMEI

Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

In Libra Internet Bank iţi oferim un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.
Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.


Te asteptam alaturi de echipa noastra!