Specialist marketing online

Targul Cartii

27-03-2017 | EXPIRA LA 29-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Anticariatul si libraria Targul Cartii cauta colegi noi cu experienta!

Esti expert in comunicarea pe retelele sociale?
Stii sa creezi si sa publici comunicate de presa?
PR-ul nu mai are secrete pentru tine?
Te descurci sa creezi continut pentru produse?
Te consideri o persoana creativa, dinamica si sociabila?
Ai cunostinte de grafica si design?

Daca esti pasionat de carti, cultura, stiinta sau educatie, daca stii ca ai competentele necesare enumerate mai sus si daca te incanta perspectiva unei formari in cadrul companiei noastre, trimite-ne CV-ul tau alaturi de o scurta scrisoare de intentie.


CERINTE

La Targul Cartii vrem sa promovam cultura si stiinta prin cartile din oferta noastra, iar, cu entuziasm si profesionalism, am ajuns sa onoram comenzi pentru sute de mii de clienti. Toate acestea nu s-ar fi intamplat daca nu am fi avut o echipa puternica si competenta, care sa tina piept provocarilor. De aceea, la Targul Cartii investim nu numai in dezvoltarea activitatii noastre comerciale, ci si in angajatii nostri prin incurajarea si sprijinirea dezvoltarii profesionale, prin imbunatatirea competentelor si cunostintelor. Ne dorim sa mentinem permanent dialogul cu angajatii nostri, deoarece consideram ca angajatii fericiti duc la o afacere de succes.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in 2012, Targul Cartii, librarie si anticariat electronic, pune la dispozitia cititorilor peste 50.000 titluri ce trateaza variate domenii de interes, carti publicate de numeroase edituri prestigioase din Romania.

Obiectivul Targul Cartii este de a promova arta si stiinta prin intermediul multitudinii de carti noi si vechi oferite spre vanzare - pagini de beletristica, tehnica, enciclopedii, dictionare, critica si studii, carte pentru copii si altele.