Software Developers for Acrelec Software

SC Acrelec SOFTWARE SRL

09-02-2016 | EXPIRA LA 11-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

În prezent avem deschideri pe următoarele posturi:
- Delphi Developer (Pascal)
- .NET Developer (C#)
- AIR (Programator Flash ActionScript3.0)
- Consultant Implementare & Suport Tehnic (Highest Level)


CERINTE

Compania Acrelec s-a dezvoltat și a crescut odată cu angajații săi, de aceea avem numeroase poziții noi deschise în prezent în cadrul companiei. Ne dorim să găsim candidați pasionați și dispuși să învețe constant, dar și oameni cu experiență în domeniul IT (Retail Software Development), care doresc să pună în valoare cunoștințele acumulate.

-Vreți să faceți parte din echipa Acrelec, dar nu pe posturile de mai sus?
-Nici o problemă! Aplicați cu CV-ul, iar vă vom înregistra în baza de date. După aplicare, vă vom contacta telefonic sau pe e-mail. Veți fi printre primele persoane contactate atunci când postul dorit va fi disponibil!


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masă, asigurare medicală.
Bonusurile variază în funcție de postul ocupat, iar salariul se negociază în cadrul interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Magazinul viitorului: Kioskul self-order. Mai rapid, mai eficient.

Acrelec Software este departamentul de cerecetare și dezvoltare software al Acrelec (www.acrelec.com), lider european în furnizarea de soluții complete (hardware & software & servicii) pentru piața de retail (puncte de vânzare: magazine, supermarketuri, restaurante).
Soluțiile noastre sunt prezente în cele mai mari rețele de magazine și restaurante: McDonald's, KFC, Burger King,Quick, Auchan, Carrefour, Walmart, ASDA, Tesco în peste 45 de tări. Echipamentele și tehnologiile Acrelec sunt folosite zilnic de milioane de oameni în întreaga lume.