SOFER PROFESIONIST CE

Payout Payroll Outsourcing

23-09-2015 | EXPIRA LA 23-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

PAYOUT Payroll recruteaza pentru clientul sau, companie olandeza din domeniul transporturilor cu sediul in Cluj-Napoca, soferi profesionisti pentru rute Europa si ocazional Rusia.

Activitatea presupune insotirea caravanei circului international Cirque de Soleil, conducere pana la locatiile stabilite si stationare pentru perioada spectacolelor.


CERINTE

Cerinte:
Permis de conducere categoria CE
Atestat transport marfuri generale
Card tahograf
Limba engleza – nivel conversational


BENEFICII OFERITE

Conditii
Program de lucru: 4 saptamani plecare si 8-10 zile repaus;
Serios, muncitor, dornic de colaborare de lunga durata.
Salariu: 1600 Euro

Interviurile vor avea loc in data de 31 august 2015, in Bucuresti si constau in aducerea documentelor de atestare, discutie cu reprezentantii firmei si detalierea responsabilitatilor.

Pentru programarea la interviuri va rugam sa ne transmiteti copii dupa documente (permis, atestate) pe adresa Madalina.colea@payout.ro.

Nu se percepe comision candidatilor.


DESCRIEREA FIRMEI

PayOut este o companie specializata in externalizarea serviciilor operationale din departamentul de resurse umane. Avand birouri in Bucuresti, Timisoana sau Cluj Napoca, Payout a castigat increderea a peste 120 companii client. Serviciile noastre se refera la: servicii calcul salarial si administrare personal, conslutanta (codul muncii, taxe, expati, formulare europene etc), recrutare.