Sofer Partener Uber

Uber Systems Romania SRL

01-05-2015 | EXPIRA LA 03-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam soferi parteneri cu contract de colaborare ce sunt interesati in a ne folosi aplicatia. Aceasta colaborare permite soferilor parteneri sa isi aleaga intervalul orar si numarul efectiv de ore pe care sa le petreaca folosind platforma Uber, compania oferind flexibiltate totala asupra programului.


CERINTE

Candidatul ideal este este o persoane agreabila, cu o atitudine pozitiva si deschisa catre nou, care sa aiba un nivel mediu de cunostinte de control al telefonului mobil. Candidatul trebuie sa aiba carnet de conducere categoria B.
De asemenea, candidatul ideal se descurca rezonabil in traficul din Bucuresti, are o masina proprietate personala mai noua de 10 ani (in talon, la anul de productie sa fie minim Ianuarie 2005), cu 4 sau 5 usi, cu un cazier auto curat (fara abateri grave).
Pentru cei interesati, aplicati pe www.partners.uber.com si veti primi instructiuni si informatii despre cum trebuie sa procedati mai departe. Pentru a fi considerati trebuie sa aplicati direct pe site-ul mentionat mai sus si sa urmati pasii ceruti acolo.


DESCRIEREA FIRMEI

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicației – cu șoferii care utilizează platforma. Prin apasarea unui buton, utilizatorii pot cere o masina si in cateva minute sunt in drum spre destinatia dorita.