Senior Real Estate Broker

True North Global S.r.l.

20-07-2016 | EXPIRA LA 23-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

WESTMOUNT GROUP este o companie romano - canadiana care ofera expertiza imobiliara, acoperind cu succes atat intermedierea imobiliara in aria rezidentiala cat si in zona de birouri si comercial. Fiecare din brokeri nostrii si-au dezvoltat exponential propria afacere de intermediere imobiliara bazandu-se pe un comision de 100 % din tranzactiile incheiate, alaturi de o echipa exceptionala.
Echipa noastra este formata din consultanti imobiliari, notari, avocati, arhitecti si ingineri constructori, care s-au facut remarcati prin profesionalism, in decursul a peste 10 ani de experienta.
WESTMOUNT GROUP doreste sa completeze echipa cu noi membrii talentati. Domeniul imobiliar ofera oportunitati de cariera si dezvoltare personala la un standard foarte inalt. Este profesia in care succesul este deteminat de orientarea ta individuala impreuna cu o echipa care obtine performanta inalta.

WESTMOUNT GROUP are un scop precis si anume acela de a crea un mediu de lucru care sa permita brokerilor nostri sa se dezvolte si sa-si conduca afacerea imobiliara intr-un mod profesionist. Toate actiunile si sistemele companiei noastre au aceasta intentie clara. Determinam cresterea business-ului brokerilor nostri, oferindu-le un mediu de training si coaching la un nivel international. Ne concentram energia noastra pe articularea competentelor care sa permita o dezvoltare continua a brokerilor.
Echipa WESTMOUNT GROUP este formata de cei mai productivi agenti din industria noastra.
Responsabilitati:
- dezvoltarea relatiilor cu clientii;
- initierea si finalizarea tranzactiilor imobiliare;
- promovarea brand-ului personal.


CERINTE

Cerinte:
- experienta in domeniul imobiliar;
- leadership si putere de convingere;
- standarde ridicate de profesionalism;
- capacitate de planificare si organizare;
- cunostinte de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- comision de 100 % din tranzactiile imobiliare;
- sediu reprezentativ in cartierul Dorobanti Capitale;
- acces la soft-uri dedicate industriei imobiliare avand costul pachetelor deosebit de avantajoase;
- acces la CRM in vederea organizarii si maximizarii activitatii de intermediere imobiliara.
- posibilitatea de a tranzactiona intr-un timp foarte scurt prin colaborarea cu o echipa de brokeri cu experienta complexa;
- cursuri de specialitate in domeniului imobiliar;
- program de coaching pentru dezvoltare si organizare personala.


DESCRIEREA FIRMEI

WESTMOUNT Group este o echipa de consultanti ce pune la dispozitie clientilor serviciile sale pentru a cauta proprietati si a lua decizii corecte de achizitie sau inchiriere a unei proprietati. Cum realizam acest lucru? Ca parte a unui grup romano - canadian, avem acces la resursele locale si internationale pentru a prezenta evolutia reala a pietei imobiliare. Echipa noastra este formata din consultanti imobiliari, avocati, ingineri constructori si arhitecti. Analizam mii de informatii despre proprietatile din Bucuresti sau la nivel national pentru a prezenta trenduri din piata imobiliara locala sau internationala.