SEF TURA RESTAURANT

Scandia Sibiu SRL

14-12-2018 | EXPIRA LA 20-12-2018

RESPONSABILITATI

- Supravegheaza si verifica prin sondaj receptia, etichetarea, expunerea si estetica produselor/preparatelor in linia de servire si si verifica periodic temenele de valabilitate;
- Coordoneaza, implementeaza sau participa direct la actualizarea preturilor de vanzare si se asigura de concordanta dintre preturile din sistem si cele afisate la raft si ia masuri in vederea remedierii neconcordantelor;
- Analizeaza situatia stocurilor din magazin si contacteaza departamentul de aprovizionare pentru aprovizionarea cu marfa;
- Analizeaza impreuna cu managerul de locatie vanzarile si face propuneri de introducere/scoatere a unor produse din gama;
- Participa la inventarele lunare, verifica diferentele de inventariere si le explica;
- Asista si consiliaza clientii in procesul de achizitie a preparatelor, a marfurilor expuse , participa la vanzarea activa si propune modalitati de fidelizare a clientilor;
- Se asigura si raspunde de indeplinirea volumului de vanzari alocat turei pe care o conduce;
- Este responsabil de completarea corecta a decontului si predarea zilnica a monetarului si a tichetelor de masa;
- Coordoneaza angajatii din subordine, se asigura de insusirea procedurilor si normelor interne de catre acestia, monitorizeaza evolutia performantei angajatilor, asigura training-ul periodic al acestora.


CERINTE

- Studii economice, comerciale reprezinta un avantaj;
- Operare PC;
- Foarte bune abilitati de coordonare si planificare;
- Foarte bune abilitati de relationare si comunicare;
- Orientare catre client.


BENEFICII OFERITE

Pachet Salarial 2900 lei net / luna
- Decont pe transportul de seara
- 21 zile de concediu de odihna / an
- Prime de sarbatori
- Program de lucru in ture: 08:00 - 16:30; 16:00 - 24:30


DESCRIEREA FIRMEI

Scandia Sibiu